Конзоли за алуминиеви радиатори 195mm

Конзоли за алуминиеви радиатори 195mm

Конзоли за алуминиеви радиатори 195mm.(2бр. в комплект), изработени от стомана. Подходящи за монтаж на алуминиеви радиатори в тухла, газобетон и други неплътни стени. Конзолите за алуминиеви радиатори са прахово боядисани – бели.

Цена: 8.00 лв.

Конзоли за алуминиеви радиатори 195mm с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

При запитване за конзоли за алуминиеви радиатори напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички конзоли за алуминиеви радиатори предлагани на страницата elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.