Подови стойки за радиатори

Подови стойки за радиатори се използват при невъзможност за монтаж на радиатора на стена. Стойки за алуминиеви и панелни радиатори за монтаж на под. Възможност за монтаж под ламиниран паркет или теракота. Прахово боядисани.

Комплекти за алуминиеви радиатори

Регулируеми подови стойки за алуминиеви радиатори Mb-Fix

Комплекти за алуминиеви радиатори

Стойки за радиатори 290 mm

Комплекти за алуминиеви радиатори

Стойки за радиатори 390 mm

Комплекти за алуминиеви радиатори

Стойки за панелни радиатори

Запитване

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги.

При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гаранционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички размери стойки за радиатори предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Препоръчани връзки

Подови стойки за радиатори