Стойки за алуминиеви радиатори 290mm

Стойки за радиатори 290mm

Стойки за алуминиеви радиатори 290mm, подходящи за алуминиеви радиатори (1бр. в комплект), изработени от стомана. Конзолите за алуминиеви радиатори са прахово боядисани – бели. Възможност за монтаж под ламиниран паркет или теракот. Стабилен монтаж с пристягащи болтове. Стойките са с правоъгълен профил 25 х 15 mm, възможност за регулиране на височината на която искате да монтирате радиатора, налични размери 290 mm. Точково заварени, отвори за закрепване към пода, възможност за прахово боядисване по избор на клиента.

Цена: 15.00 лв.

Всички стойки за алумниеви радиатори 290mm са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.