Стойки за алуминиеви радиатори 390mm

Стойки за алуминиеви радиатори 390mm

Стойки за алуминиеви радиатори 390mm (1бр. в комплект), изработени от стомана. Конзолите за алуминиеви радиатори са прахово боядисани – бели. Възможност за монтаж под ламиниран паркет или теракот. Стабилен монтаж с пристягащи болтове. Стойките са с правоъгълен профил 25 х 15 mm, възможност за регулиране на височината на която искате да монтирате радиатора, налични размери 390 mm. Точково заварени, отвори за закрепване към пода, възможност за прахово боядисване по избор на клиента.

Цена: 19.00 лв.

Всички продукти са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.