Доставка на радиатори

Доставка на радиатори - Elkom Express Ltd.

Предлагаме безплатна доставка на избраните от Вас радиатори за София, и изпращане с куриер за Страната. Разходите по доставката извън София се поемат от купувача, като включваме опция за преглед. Всички алуминиеви радиатори и алуминиеви лири могат да се поръчат с цвят по избор от каталога RAL. Оскъпяването на радиаторите и лирите за цвят различен от БЯЛ е 20 % от цените посочени в сайта. За поръчка на цветни радиатори изискваме авансово заплащане в размер на 50% от цената. Запазваме правото си да откажем доставка на клиенти отказали предишни поръчки.

Доставка на радиатори

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка в Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гаранционни карти за всички продукти.

Всички продукти

предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта за отопление с актуални цени за материали и труд. Безплатна доставка на пелетни котлипелетни горелки, бункери за пелети и други необходими материали за парно и отопление в района на София. Осигуряваме 5 години пълна гаранция на материалите и монтажа извършени от нас. Изпратете запитване и наш техник ще Ви посети в удобен ден и уговорен час. Посещението е безплатно.

Доставка на радиатори

Доставка на радиатори