Доставка на радиатори

Предлагаме безплатна доставка на радиатори в София. Доставка в Страната с куриер и цени за доставка според тарифата на куриера. Доставка на алуминиеви радиатори и панелни радиатори, безплатно сглобяване на необходимия размер и брой глидери. Доставка на  необходимите термовентили, кранове и фитинги за радиаторите.

Безплатна доставка и безплатен оглед

Безплатен оглед и консултация за подходящите радиатори. Изчисляване на мощността необходима за помещението в което ще монтирате радиатора. Всички предлагани от нас радиатори са с гарантирано качество, сертификати и декларация за съответствие.

Осигуряваме безплатно изнасяне и извозване на Вашите стари радиатори. Разполагаме на склад с различни модели и мощности радиатори. Може да посетите нашият магазин или наш техник да Ви предостави на място различни модели, размери и мощности на алуминиеви радиатори или панелни радиатори.

Доставка на радиатори

Запитване

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка в Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги.

При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти. Изпратете запитване и наш техник ще Ви посети в удобен ден и уговорен час.

Препоръчани връзки