Продажба на радиатори

Продажба на радиатори и лири за баня. Елком Експрес ЕООД предлага за своите клиенти голямо разнообразие от алуминиеви радиатори, панелни радиатори, хромирани лири, алуминиеви лири и електрически алуминиеви лири за баня. Всички модели и мощности може да разгледате на нашият сайт или в магазина ни, намиращ се в ж.к.Люлин, блок 279, магазин 106Д. Предлагаме и необходимите термовентили, кранове и фитинги за монтажа.

Сертификати и гаранция

Всички предлагани от нас радиатори са с гарантирано качество, сертификати и декларация за съответствие. Осигуряваме безплатно изнасяне и извозване на Вашите стари радиатори. Разполагаме на склад с различни модели и мощности радиатори. Може да посетите нашият магазин или наш техник да Ви предостави на място различни модели, размери и мощности на алуминиеви радиатори или панелни радиатори.

Продажба на радиатори

Запитване

При запитване за продажба на радиатори напишете телефон за по- бърза връзка в Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги.

При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти. Изпратете запитване и наш техник ще Ви посети в удобен ден и уговорен час.

Препоръчани връзки