Продажба на радиатори

Продажба на радиатори

Елком Експрес ЕООД предлага за своите клиенти голямо разнообразие от алуминиеви радиатори, панелни радиатори, стоманени лири и алуминиеви лири за баня. Всички модели и мощности може да разгледате на нашият сайт или в магазина ни, намиращ се в ж.к.Люлин, блок 279, магазин 106Д. Осигуряваме безплатна доставка за района на София и изпращане с куриер за Страната. Всички алуминиеви, панелни радиатори и лири имат 10 години гаранция, като осигуряваме и след гаранционен сервиз. Предлагаме всички необходими фитинги, конзоли, обезвъздушители, термовентили и кранове за монтаж на радиаторите. Разполагаме с квалифицирани специалисти за консултация, изчисляване и монтаж на избраните от Вас радиатори за парно.

Продажба на радиаториshop.elkom-express.bg

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка в Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.

Предлагаме

безплатен оглед и представяне на оферта за отопление с актуални цени за материали и труд. Безплатна доставка на алуминиеви радиаторипанелни радиаторитермовентиликранове за радиаториконзоли за монтажобезвъздушители и други необходими материали за парно и отопление в района на София. Осигуряваме 5 години пълна гаранция на материалите и монтажа извършени от нас. Изпратете запитване и наш техник ще Ви посети в удобен ден и уговорен час. Посещението е безплатно.

Продажба на радиатори

Продажба на радиатори