Пелетни камини топловъздушни

Топловъздушни пелетни  камини за отопление на едно или повече помещения. Мощности от 6 до 12 kW. Осигуряваме доставка, безплатна консултация, изчисляване на необходимата мощност. Професионален монтаж и гаранция от 10 години.

Всички топловъздушни пелетни  камини са придружени със сертификати за качество и съответствие. Реномирани производители и гарантирана ефективност.

Пелетни камини топловъздушни

6,15 kW ARTEL Elite Fire

artel-fire

Пелетни камини топловъздушни

6,92 kW ARTEL EASY S8

artel-fire

Пелетни камини топловъздушни

8,9 kW ARTEL EASY M10

artel-fire

топловъздушни пелетни камини

12,1 kW ARTEL EASY L12

artel-fire

топловъздушни пелетни камини

Всички пелетни топловъздушни камини са с гарантиран произход и качество. Осигурена безплатна доставка за района на София. Безплатна доставка в Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. При желание на клиента, осигуряваме платен монтаж и настройка. Безплатно гаранционно и платено след гаранционно обслужване.

Запитване

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги.

При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гаранционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Безплатен оглед

Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта за отопление с актуални цени за материали и труд. Безплатна доставка на пелетни камини с водна риза, топловъздушни пелетни камини, стайни термостати и други необходими материали за парно и отопление в района на София.

Осигуряваме до 5 години пълна гаранция на материалите и монтажа извършени от нас. Изпратете запитване и наш техник ще Ви посети в удобен ден и уговорен час. Посещението е безплатно.

Препоръчани връзки

Пелетни камини топловъздушни