Интернет стаен термостат Honeywell Lyric T6R Wi-Fi

Интернет стаен термостат Honeywell Lyric T6R Wi-Fi
Интернет стаен термостат Honeywell Lyric T6R Wi-Fi
Интернет стаен термостат Honeywell Lyric T6R Wi-Fi Интернет стаен термостат Honeywell Lyric T6R Wi-Fi
Интернет стаен термостат Honeywell Lyric T6R Wi-Fi Интернет стаен термостат Honeywell Lyric T6R Wi-Fi

Интернет стаен термостат Honeywell Lyric T6R Wi-Fi, безжичен стаен термостат от ново поколение. Термостатът има възможност за връзка към  интернет, за да можете да контролирате отоплителната система от където и да е с приложението Honeywell HOME. Отдалечено преглеждайте и променяйте настройките на отоплителната система.

Разнообразни опции за програмиране, които отговарят на всеки начин на живот.

  • Програмиране – графикът на програмата е ежедневен или 5-2 с 6 периода за всеки ден.
  • Геозона – използвайте местоположението на смартфона, за да управлявате комфорта си, когато сте вкъщи или навън.
  • Интелигентно планиране – използвайте комбинация от функцията геозона и планиране на времето, за да отговорите на забързания начин на живот.
  • Групово планиране за множество устройства и местоположения (настройване и управление чрез приложението Honeywell HOME).
  • Получавайте сигнали от термостата, приложението и електронната поща (като например неизправност на котела).
  • Получете автоматични обновявания.
  • Безплатното приложение Honeywell HOME е достъпно за Apple® iPhone® и iPad устройства в  i Tunes® или в Google Play® за всички устройства на Android™.

Цена: 515.00 лв.

Интернет стаен термостат Honeywell Lyric T6R Wi-Fi е проектирани за дистанционен достъп само от мобилни устройства Apple или Android. Honeywell Lyric T6R Wi-Fi е съвместимо с котли, които имат способността да получават нормални сигнали вкл./изкл. Lyric T6R Wi-Fi е съвместим също с повечето котли с OpenTherm. Можете да споделяте достъпа до термостата с други хора, като изберете „add user“ (добавяне на потребител) от главното меню на приложението Honeywell Home.

Запознайте се със смарт термостата T6

Хората се доверяват на нашия над 100-годишен опит, за което време направихме пътуването по въздух по-безопасно и помогнахме за изпращането на човек на Луната. Сега можете да сте спокойни с иновативния термостат, който се приспособява към вашия график, помага ви да пестите енергия и прави дома ви по-интелигентен. За създаването му работихме заедно с някои от нашите най-добри инженери. Така че да можете да управлявате комфорта в дома си отвсякъде.

Помощ и поддръжка

Бъдете спокойни – ние сме тук, за да ви помагаме

Ако се нуждаете от помощ при избора, инсталирането или използването на интернет стаен термостат Honeywell Lyric T6R Wi-Fi, можете да намерите много полезна информация в раздела за често задавани въпроси, видеоклиповете и ръководствата за потребителя. Освен това разполагаме с обширна мрежа от инсталатори, които ще ви консултират и ще инсталират смарт термостатите на Honeywell.

Интернет стаен термостат Honeywell Lyric T6R с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Отношение към клиента

За всички интернет стайни термостати осигуряваме монтаж, настройка, инсталиране на необходимото приложение, обучаване на хората които ще използват термостата, гаранционна и след гаранционна поддръжка. Консултация за модел стаен термостат, функции, екстри и цени.

Магазин

Всички термостати предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.