Водоснабдяване от кладенец над 8 метра

Водоснабдяване от кладенец над 8 метра

Стандартна инсталация за водоснабдяване от кладенец над 8 метра

Водоснабдителните инсталации от кладенци могат да използват:
– Потопяема помпа;

– Пресостат (PM 2);
– Резервоар под налягане.

Налягането на включване може да бъде зададено чрез пресостата и трябва да бъде настроено в съответствие с пред налягането в съда. Помпата включва и изключва в зависимост от настройките, зададени чрез пресостата. В зависимост от размера на резервоара, ще има колебания в налягането с течение на времето в диапазона между налягането на включване и налягането на изключване.

Забележка при инсталиране:

Пред налягането в резервоара трябва винаги да бъде настроено на 0,9 пъти налягането на включване. Резервоарът служи като съхраняващ съд, ограничаващ честотата на пускане.

Водоснабдяване от кладенец над 8 метра

Водоснабдяване от кладенец над 8 метра с контролен модул

Системата с постоянно налягане на водата за водоснабдяване от кладенец се състои от:

  • Потопяема помпа
  • Контролен модул
  • Резервоар под налягане
  • Сензор за налягане.

Grundfos препоръчва SQE система за постоянно налягане на водата. Тази интегрирана система (всичко в едно) поддържа постоянно налягане на водата, независимо от променливите нужди.

Забележка при инсталиране:
Пред налягането на резервоара трябва винаги да бъде настроено на 0,7 пъти настройката за налягане.

Водоснабдяване от кладенец над 8 метра

Всички продукти са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гаранционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.