Настройка на циркулационна помпа ALPHA2

Настройка на циркулационна помпа ALPHA2

Настройка на циркулационна помпа ALPHA2 и кога е необходимо да се настрои една помпа ALPHA2 на Grundfos?

Фабричните настройки на новата ALPHA2 се подходящи за над 80% от отоплителните системи.

Изключение:
Когато ALPHA2 на Grundfos се използва за подово отопление при дължина на кръга >120, може да е необходимо да зададете по-висока стойност на фабричната настройка на налягането поради високите загуби на налягане в тръбите.

Упътване за монтаж и експлоатация

При максимална дължина на тръбата до 90 m, фабричната настройка ще е достатъчна.

Пример:
Най-дългият кръг в една подова отоплителна инсталация е 120 m. При загуби на налягане от 0,017 m на метър тръба общите загуби на налягане (вкл. вентили и тръбна система) ще бъдат по-големи от 2 метра, което фабричната настройка осигурява при нисък дебит.

Настройка на циркулационна помпа ALPHA2

Настройка на циркулационна помпа ALPHA2

Всички продукти са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.