Комплект термовентили

Комплект термовентили – подходящи за всички модели радиатори и лири. В комплектите са включени – термокран, термоглава, секретен кран и свръзки, ако е за тръба с алуминиева вложка.

Регулира температурата с помещението и допринасят за икономия на топлинна енергия. Предлагаме доставка и монтаж. Безплатна доставка за София и изпращане с куриер за Страната.

Комплект термовентили е полезен, когато искате да инсталирате термостатични вентили във вашия дом и искате всичко необходимо да бъде включено в един пакет. При избора на комплект е важно да се уверите, че той е съвместим с вашия вид радиатори и отоплителна система.

За тези комплект термовентили потребителите купиха още

Алуминиеви радиатори Global VOXАлуминиеви радиатори Global VOXАлуминиеви радиатори Global VOXАлуминиеви радиатори Global VOXАлуминиеви радиатори Global VOX
Алуминиеви радиаториАдаптори и свръзкиПанелни радиаториПодови стойкиНагреватели за радиатори

Запитване

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги.

При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гаранционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички комплекти термовентили предлагани на страницата elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Препоръчани връзки