Комплект термовентили

Комплект термовентили – подходящи за всички модели радиатори и лири. В комплектите са включени – термокран, термоглава, секретен кран и свръзки, ако е за тръба с алуминиева вложка.

Регулира температурата с помещението и допринасят за икономия на топлинна енергия. Предлагаме доставка и монтаж. Безплатна доставка за София и изпращане с куриер за Страната.

Комплект термовентили е полезен, когато искате да инсталирате термостатични вентили във вашия дом и искате всичко необходимо да бъде включено в един пакет. При избора на комплект е важно да се уверите, че той е съвместим с вашия вид радиатори и отоплителна система.

За тези комплект термовентили потребителите купиха още

Алуминиеви радиатори Global VOX Алуминиеви радиатори Global VOX Алуминиеви радиатори Global VOX Алуминиеви радиатори Global VOX Алуминиеви радиатори Global VOX
Алуминиеви радиатори Адаптори и свръзки Панелни радиатори Подови стойки Нагреватели за радиатори

Запитване

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги.

При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гаранционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички комплекти термовентили предлагани на страницата elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Препоръчани връзки