Стаен термостат Danfoss Link RS

Стаен термостат Danfoss Link RS
Стаен термостат Danfoss Link RS

Стаен термостат Danfoss Link RS е електронен термостат за измерване на стайната температура. Термостатът е част от система Danfoss Link ™, която се използва за безжично свързване и контрол на отоплението в жилищни, обществени сгради и търговски помещения. Безжичният Стаен термостат Danfoss Link RS има вграден температурен сензор, който измерва околната температура. Това ви позволява да контролирате отоплението, въз основа на стайната температура в помещението, където е инсталирани. С Danfoss Link RS също можете програмирате седмично желаната температура. Danfoss Link ™ RS може да контролира неограничен брой термоглави Danfoss living connect®, подов термостат Danfoss Link FT, хидроконтолери Danfoss Link HC5 или Danfoss Link HC10.

Подходяща позиция на стаен термостат Danfoss Link RS е на около 1,5 м. над нивото на пода, на място лесно за достъп. Не монтирайте на външна стена, над отоплително тяло или на места, подложени на пряка слънчева светлина. Стайните термостати се нуждаят от въздух за правилно измерване на температурата. Не бива да бъда покрити със завеси или поставени зад мебели. Близостта с източници на топлина, като лампи и телевизори, може да попречи на термостата да работи правилно.

Стаен термостат Danfoss Link RS с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.

Стаен термостат Danfoss Link RS

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.