Алуминиеви Радиатори

Елком Експрес ЕООД предлага aлуминиеви радиатори на водещия италиански производител Global. Перфектната изработка на алуминиевите радиатори гарантира по-голяма лекота и бързина на монтажа. Компанията GLOBAL произвежда алуминиеви радиатори от 1971 год. и е постигнала отлични резултати в този сектор, благодарение на високо специализирани кадри и модерно технологично производствено обурудване. Безупречното качество на материала, отлят под налягане, и неговата изработка, съчетани с модерния дизайн, предопределят радиатори GLOBAL като марка №1 както на българския пазар, така и в цяла Европа.

Aлуминиевите радиатори са с висока енергийна ефективност модерен дизайн и много високо качество. Всички радиатори са с гаранция от 10 години. Всеки един алуминиев глидер – радиатор е тестван от производителя на налягане от 9 атмосфери. Aлуминиевите радиатори, които предлага Елком Експрес ЕООД са на много изгодна цена. Цялата гама от радиатори Global, която предлагаме в България включва, GLOBAL Серия MIX, GLOBAL Серия VOX, GLOBAL Серия VOX EXTRAGLOBAL Серия OSCAR, GLOBAL Серия KLASS, GLOBAL Серия DOPPEL. Всички тези радиатори могат да бъдат разгледани и закупени на конкурентни цени в нашият магазин.

Фирма Елком Експрес ЕООД гарантира за специалното отношение към всеки клиент. Ние ще Ви помонгнем при избора на алуминиев радиатор, ще изчислим мощността му и ще Ви препоръчаме радиаторът, който най-добре ще отговаря на Вашите изисквания. Нашите високо-квалифицирани консултанти ще изчислят напълно безплатно броят на глидерите от които имате нужда. Ще Ви приготвят безплатна и неангажираща оферта. При одобрение на офертата алуминиевите радиатори ще бъдат доставени напълно безплатно и в кратки срокове до Вашия адрес. Осигуряваме професионален монтаж на закупените от Вас алуминиеви радиатори, гаранция за монтажа и след гаранционно обсужване.

Алуминиеви радиатори Global Vox

Global VOX EXTRA
– 5% отстъпка

модели от H350 до H600

Алуминиеви радиатори Global Vox

Global VOX
– 5% отстъпка

модели от H350 до H800

Алуминиеви радиатори Global Klass

Global KLASS
– 5% отстъпка

модели от H350 до H800

Алуминиеви радиатори Global Mix

Global MIX
– 5% отстъпка

модели от H300 до H800

Алуминиеви радиатори Global Oscar

Global OSCAR
– 5% отстъпка

модели от H900 до H2000

Алуминиеви радиатори Global Iseo

Global ISEO
– 5% отстъпка
модели от H350 до H800

Алуминиеви радиатори Global Vip

Global VIP
– 5% отстъпка
модели от H350 до H800

Global DOPPEL
– 5% отстъпка
модели от H200 до H350

Алуминиеви Радиатори DESIDERYO

Desideryo – Italia
NEW 2015

модели от H350 до H800

Алуминиеви радиатори Vision

VISION
модели от H350 до H800

KALDO
модели от H350 до H800

KALDUS
модели от H1000 до H2000

Алуминиеви радиатори Favalli

FAVALLI TRIPLO
изчерпана наличност

FAVALLI FORTE
модели от H200 до H800

Декорал RAGALL SPOT
модели от H350 до H800

ASTERIE
модел H200

DIVA – Italia
NEW 2016

модел H500

Алуминиеви радиатори Helyos

HELYOS
модели от H350 до H600

Алуминиеви радиатори Era

ERA
изчерпана наличност

Алуминиеви радиатори Clio

CLIO
изчерпана наличност

Алуминиеви радиатори Viking

VIKING
изчерпана наличност

Предлагаме продажба на алуминиеви радиатори от реномирани и доказали се производители. Извършваме безплатна доставка за София и района и изпращане с куриер за Страната. Алуминиевите радиатори са заводски запечатени по 10 глидера в кашон. Безплатно сглобяване на необходимото количество глидери. Професионален монтаж и гаранция от 10 години за монтажа и радиаторите. Възможност за поръчка на всички модели алуминиеви радиатори с цвят по каталог RAL.

Безплатен оглед, изчисляване на мощноста необходима за помещението, изготвяне на оферта включваща цени на алуминиевите радиатори, фитинги и части необходими на монтажа и труд. При монтаж на нов алуминиев радиатор, осигуряваме източване, пълнене и обезвъздушаване на отоплителната инсталация в сградата. При алуминиев радиатор от голям от 10-12 глидера, свързваме радиатора на кръс (изходящата тръба е от противоположната страна на входящата) за по-добра циркулация на топлата вода и топлоотдаване. Извършваме демонтаж на топломерите от старите радиатори и съдействие за монтажът им на новите.

Удължено работно време – извършваме доставка и монтаж, съобразявайки се в Вашето свободно време и възможност – в работни дни до 22 часа, както и в празнични дни, събота и неделя. За всички извършени от нас услуги издаваме фактура, възможност за плащане по банков път. Всички алуминиеви радиатори са с гарантиран произход и качество.

Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

алуминиеви радиатори

алуминиеви радоатори, монтаж, гаранция, ниски цени, промоция, безплатна доставка, смяна на радиатори

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

алуминиеви радиатори адрес на магазина

алуминиеви радиатори адрес на магазина

Италиански алуминиеви радиатори – безплатна доставка.

Алуминиеви Радиатори