Електрически бойлериПредлагаме бойлери на ЕЛДОМ. Различни модели и обем според Вашите нужди. Електрически емайлирани и неръждаеми бойлери за стена от 30 до 200 литра. Новата серия бойлери на ЕЛДОМИНВЕСТ с Flat design. Бойлери с термосмесителна система. Стоящи електрически бойлери. Проточни бойлери и бойлери за мивка. Всички бойлери са със съответният сертификат за качество и гаранция. Осигуряваме безплатна доставка за района на София. Предлагаме монтаж и изнасяне на старият бойлер.Бойлери за стена
от 30 до 200 литра


Бойлери Flat Design
от 50 до 80 литра

Бойлери с термосмесителна система
от 50 до 120 литра

Стоящи електрически бойлери
от 150 до 300 литра

Бойлери за мивка
от 7 до 15 литра

Проточни бойлери


Всички електрически бойлери са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.


Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.


Електрически бойлери

Електрически бойлери

Електрически бойлери