Монтаж на дефектнотокови защити

Монтаж на дефектнотокови защити

Предлагаме доставка и монтаж на всякакви дефектнотокови защити – от най-нисък до най-висок клас. Чрез дефектнотоковите защити се осигурява защита от пряк допир към електричество. Монтират се основно на електроуреди в стаите или банята. Дефектно токовата защита може да се монтира единствено към трижилна ел система. При монтажа на дефектнотокови защити се използват и много малки автоматични предпазители, които ги предпазват от високоволтажни натоварвания. Много важно за дефектнотоковите защити е, че те са чувствителни единствено от утечка към земен контур. Те работят при утечка до 30mA, която е напълно безопасна за човешкия организъм. За да сте сигурни, че дефектнотоковите защити ще работят по предназначението си и ще предпазват уредите Ви от промени в подаваното количество електроенергия, поверете техния монтаж в ръцете на професионалистите от Elkom Express Ltd.

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка в Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.