Котли

Електрически котли

електрически котли

Предлагаме електрически проточни котли, подходящи за отопление. Гарантирано качество и произход. Осигурена доставка и монтаж. Актуални цени и промоции.

Виж всички модели

Котли на твърдо гориво

Предлагаме котли, подходящи за изгаряне на дърва и въглища. Гарантирано качество и произход. Осигурена доставка и монтаж. Актуални цени и промоции.

Виж всички модели

Пелетни котли

Екологично чисто и икономично отопление, различни мощности. Гарантирано качество и произход. Осигурена доставка и монтаж. Актуални цени и промоции.

Виж всички модели

Пелетни горелки

пелетни горелки

Горелки за изганяне на пелети, чипс, костилки, възможност за монтаж на стари котли. Гарантирано качество и произход. Осигурена доставка и монтаж. Актуални цени и промоции.

Виж всички модели

Бункери

Дървен-бункер-за-пелети

Бункери за пелетни котли, различни обеми, автоматизация. Гарантирано качество и произход. Осигурена доставка и монтаж. Актуални цени и промоции.

Виж всички модели

Допълнителни елементи за котли

Допълнителни елементи за котли. Стабилизатори на тяга. Вентилаторни групи. Пневматичен транспорт за пелети. Гарантирано качество и произход. Осигурена доставка и монтаж. Актуални цени и промоции.

Виж всички модели

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гаранционни карти за всички продукти.

Котли

Котли