Газови котли De Dietrich PMC-S

Кондензните газови котли De Dietrich PMC-S са компактни с иновативен дизайн и размери, изключително леки. Възможност за каскадно свързване или локално свързване към локална отоплителна инсталация. Контролният панел е много лесен за използване с необходимите функции, които могат да бъдат изпълнени с различни опции, позволяващи много по-широки инсталационни параметри, като например: модулиране на стайна температура с термостат, сервизни инструменти, външен сензор. Възможни са различни конфигурации за свързване на въздух и димни газове – възможност за свързване чрез хоризонтален или вертикален комин, самостоятелен комин или колективна система за димоотвод.

Кондензен газов котел De Dietrich PMC-S 24 е компактен с иновативен дизайн и размери, изключително лек. Възможност за каскадно свързване или локално свързване към локална отоплителна инсталация. Контролният панел е много лесен за използване с необходимите функции, които могат да бъдат изпълнени с различни опции, позволяващи много по-широки инсталационни параметри. Компактен топлообменник, от лята алуминиева сплав – силиций с висока ефективност. Модул въздух – газ с газова горелка, модулиращ от 24 до 100% за перфектно адаптиране на изхода на котела към действителните нужди, с възвратен клапан за работа под налягане. 8-литров разширителен съд, интегриран в котела. Подвижният контролен панел, намиращ се под котела, може да бъде монтаран на стената, свързани с централния блок чрез BUS. Лесен за използване, той позволява основна настройка чрез 2 бутона за отопление и температура на БГВ. Други параметри могат да бъдат зададени чрез модулиращи стайни термостати.

De Dietrich PMC-SPMC-S 24PMC-S 34PMC-S 24/28 MIPMC-S 30/35 MIPMC-S 34/39 MI
ВИДСамо за отоплениеСамо за отоплениеОтопление + БГВОтопление + БГВОтопление + БГВ
МОЩНОСТ5,5 - 23,8kW7,7 - 34,7kW5,5 - 23,8kW7,7 - 29,8kW7,7 - 34,7kW
Специфичен дебит на гореща
вода D (40 °C)
-13 L/min16,6 L/min18,3 L/min
Цена с ДДС2 880,00 лв.3 160,00 лв.2 940,00 лв.3 060,00 лв.3 180,00 лв.

Газови котли De Dietrich PMC-S с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.