Газ сигнализатор Avansa 200M

Газ сигнализатор Avansa 200M комплект с електромагнитен месингов клапан DN20 3/4″. Газ детекторът работи на 230V. Натрупванията на газ в затворени помещения могат да имат сериозни последствия, инсталирането на газови детектори, предотвратява отравяне, задушаване, пожар и експлозии. При монтаж на детектора, могат да бъдат открити натрупвания на газ метан, бутан или въглероден оксид, преди той да застраши живота или имуществото ви. Алармата на детектора е локална, както визуална, така и акустична.

Цена: 95.00 лв.

Когато газ сигнализаторът Avansa 200M е свързан с електро-клапана, при аларма източникът на газ ще бъде изключен.

1 – Червеният светодиод (Аларма) сигнализира за наличието на газ
2 – Жълтият светодиод (Дефект) сигнализира за появата на някои експлоатационни грешки.
3 – Зеленият светодиод (ОК) което показва че детектор работи.
4 – тест бутон, натискането на този бутон тества правилното функциониране на детектор.

За откриване на метан газ детектор се монтира на стената, около 30 см под тавана, ако е предназначен за откриване на течове на газ метан. Газът метан е по-лек, от въздуха и се натрупва в горната част на помещението. За откриване на газ LPG (бутан, пропан) детекторът ще бъде монтиран на стената на височина 30 см от пода. Газът GPL е по-тежък от въздуха, той ще се натрупва на дъното на помещението.

Газ сигнализатор Avansa 200M с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.