Нагреватели за радиатори

Нагреватели за радиатори се използват за монтаж в алуминиеви и чугунени радиатори. Нагревателите дават възможност за постигане комфорта на водното отопление (ТЕЦ),  без да са необходими котел, камина или система за локално отопление. Вграден терморегулатор с възможност за управление на температурата на въздуха.

Икономия и комфорт с нагреватели за радиатори

Различна температура във всяко помещение според нуждите дава възможност за икономия на потреблението на ток. Отоплението с нагреватели за радиатори е един от най-икономичния метод за отопление, както като първоначална инвестиция, така и като разходи за експлоатация.

Вграден терморегулатор по вода и стайна температура. Защита от прегряване. 1/2 присъединителна резба. Различни модели и мощности според големината на радиатора

Нагреватели за радиатори и лири THS – CINI

Произведени за Thermostyle от Сини Инвест Сърбия. Различни цветове ( бял, хром и черен), мощности от 300W до 2000W. Подходящи за алуминиеви лири, стоманени и хромирани лири с мощности от 300W до 900W. По високите мощности от 1200, 1500 и 2000W са подходящи за алуминиеви радиатори и чугунени радиатори. Създадени по висока технология и съвременни електронни елементи.

Компактни размери

Регулиране на мощността – степени от 1 до 7. Защита против замръзване на радиатора. Терморегулатор по стайна температура и терморегулатор по температура на водата. Монтаж без разширителен съд. Присъединителна резба 1/2“. Икономични и надеждни нагреватели за радиатори Thermostyle осигуряват комфорт и постоянна температура с помещението. Индикатор за включен нагревател и плавно регулиране на мощността. Гаранция 24 месеца.


Български нагреватели Даркон

Произведени по изискванията на Наредбата за съществените изисквания и оценяване на съответствието на електрически съоръжения, предназначени за ползване в определени граници на напрежението и БДС EN 60335-1. Нагреватели Даркон имат три степени на мощност, терморегулатор по стайна температура и терморегулатор по температура на водата. Окомплектовани с разширителен съд за доливане на вода.

Защита против замръзване

Подходящ за чугунени и алуминиеви радиатори. Гаранция 24 месеца. Монтирането на разширителен съд е задължително при монтажа на нагревателя. Гаранцията не важи при монтиран нагревател за радиатори без разширителен съд. Нагревателят е  подходящ за алуминиеви радиатори и чугунени радиатори.

Нагреватели за радиатори

Нагреватели за радиатори

Запитване

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги.

Магазин

Всички мощности нагреватели за радиатори предлагани на страницата elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Препоръчани връзки