Комплекти за алуминиеви радиатори

Комплекти за алуминиеви радиатори са необходими за всеки радиатор. Съдържат 4 броя щепсели (2 бр. с дясна резба и 2 бр. с лява резба) за 4-те отвора на радиатора. 1 бр. тапа 1/2″ и 1 бр. ръчен обезвъздушител. Според свързването на радиатора можете да монтирате тапата и обезвъздушителя на всеки от 4-те щепсела, на другите 2 монтирате термовентил и секретен кран. При монтаж на автоматичен обезвъздушител 1 от щепселите не се ползва. Щепселите на комплектите за алуминиеви радиатори са окомплектовани със силиконови гарнитури, подходящи за работа при високи температури.

Комплекти за алуминиеви радиатори

КИТ GLOBAL  комплект за радиатори

Комплекти за алуминиеви радиатори

КИТ GLOBAL XL комплект за радиатори

Комплекти за алуминиеви радиатори

КИТ THS комплект за радиатори

Комплекти радиатори с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

При запитване за комплекти за алуминиеви радиатори напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гаранционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички комплекти за алуминиеви радиатори предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.