Затапване на радиатори

затапване на радиатори

Предлагаме демонтаж и затапване на алуминиеви, чугунени и панелни радиатори за парно. Безплатна консултация и доставка на необходимите материали за затапването на радиатора. Възможност за отрязване и скъсяване на тръбите и затапване чрез направа на нова резба и навиване на капи, както и отрязване на тръбите плътно до щранга и заварка. Осигуряваме безплатно изнасяне и извозване ( изхвърляне ) на Вашите стари радиатори. Може да посетите нашият магазин или наш техник да Ви посети за оглед и уговорка за удобен за Вас ден и час за извършване на услугата. При невъзможност за осигуряване на ключ от абонатната станция или невъзможност да се източи инсталацията, разполагаме с техника за замразяване на тръби, с която ще демонтираме и затапим Вашият радиатор без източване на системата. Издаваме фактура и протокол за демонтираните и затапени радиатори, необходими за представяне пред фирмата за топлинно счетоводство.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка в Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гаранционни карти за всички продукти.

Предлагаме

безплатен оглед и представяне на оферта за отопление с актуални цени за материали и труд. Безплатна доставка на пелетни котлипелетни горелки, бункери за пелети и други необходими материали за парно и отопление в района на София. Осигуряваме 5 години пълна гаранция на материалите и монтажа извършени от нас. Изпратете запитване и наш техник ще Ви посети в удобен ден и уговорен час. Посещението е безплатно.

Затапване на радиатори