Затапване на радиатори

Предлагаме демонтаж и затапване на алуминиеви, чугунени и панелни радиатори. Безплатна консултация и доставка на необходимите материали за затапването на радиаторите. Възможност за отрязване и скъсяване на тръбите. Затапване чрез направа на нова резба и навиване на капи. Осигуряваме безплатно изнасяне и извозване на Вашите стари радиатори.

Безплатен оглед

Може да посетите нашият магазин или наш техник да Ви посети за оглед и уговорка за удобен за Вас ден и час за извършване на услугата. За демонтаж и затапване на радиатори е необходимо осигуряване на ключ от абонатната станция. Издаваме фактура и съдействие за съставяне на протокол за демонтираните и затапени радиатори, необходими за представяне пред фирмите за топлинно счетоводство.

Затапване на радиатори

Запитване

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка в Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги.

При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти. Изпратете запитване и наш техник ще Ви посети в удобен ден и уговорен час.

Препоръчани връзки