Панелни радиатори

Предлагаме продажба, доставка и монтаж на панелни стоманени радиатори на доказани производители.

Италиански панелни стоманени радиатори IMAS, произведени от NUOVA IMAS. Kомпания, която от 1960 г. работи в областта на отоплението, особено внимателна към технологичните промени, способни да гарантират качествен продукт с ограничени разходи, но с максимална практичност и функционалност.

AIRFEL by DAIKIN – произвеждат се в Турция от DAIKIN с 12 години гаранция. Всички модели панелни радиатори са окомплектовани с тапа, ръчен обезвъздушител, монтажни конзоли с възможност за отстояние от стената 2,5 см. или 4 см., дюбели и винтове.

Панелните за разлика от алуминиевите радиатори са с друг стандарт на размерите. Например панелен радиатор с височина Н300 е с размер – 300 mm габаритен размер и 249 mm изводи за присъединяване към тръбите. Размерът Н400 са с изводи за присъединяване 349 mm, H500 – 449 mm, H600 – 549 mm. Радиатори с дължина над 80-100 см. е препоръчително да се свържат на кръс.

Отоплението с панелни стоманени радиатори

Отоплението с тези съвсем не е ново за българските домове. От дълги години българските домакинства залагат на панелни радиатори, за да осигурят желаната топлина през студените зимни вечери. И това съвсем не е случайно. Много потребители вече са се убедили в предимствата на отоплението с панелни радиатори и му се доверяват от десетилетия. Не е случайно, че потребителите все по-често предпочитат удобството да се отопляват с панелни радиатори. Всеки човек държи домът му да е топъл, уютен и приветлив, а когато всичко това е съчетано с изгодна цена – този метод се превръща в идеалното решение за всеки!

Но има нещо още по-хубаво!

Точно както всичко останало в наши дни, производството на различните панелни радиатори непрекъснато се усъвършенства, като се използват все по-нови и модерни технологии. Това прави от новото поколение панелни радиатори все по-качествени продукти, които ще осигуряват ефективно достатъчно топлина, от която дома Ви ще се възползва дълги години наред.

Свързване на панелните радиатори

В общия случай панелните радиатори са тези отоплителни тела, които са предназначени за монтаж към различни отоплителни системи в жилищни сгради. Разбира се, панелни радиатори се използват за отопление и на различни административни сгради, като качествен и надежден източник на топлина. Различните модели са с различно странично свързване – ляво или дясно, в зависимост от предпочитанията на клиента.

Елком Експрес препоръчва

на всички радиатори монтирайте термовентили, това ще Ви осигури постоянна комфортна температура, икономия на топлинна енергия и защита от замръзване. Препоръчително е при монтаж на нов радиатор да предвидите монтаж на втори спирателен кран – секретен кран на изходящата тръба.

При проявен дефект радиаторът се заменя с нов, като ние осигуряваме доставката, демонтажът и монтажът на новият радиатор. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

стоманени радиатори
Панелни Радиатори
Панелни Радиатори

Всички радиатори са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Запитване

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги.

При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички радиатори предлагани на страницата elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Препоръчани връзки