Система Danfoss Link ™

Система Danfoss Link ™ за управление на отоплението в цялото жилище от едно място. С нея лесно можете да управлявате радиаторите, подовото отопление, котел, бойлер и електрически уреди. Към системата можете да свържете дори релета за осветление, защити от замръзване и практически, всеки уред, който има захранване. Всички компоненти комуникират по безжичен път помежду си, а вие можете да ги управлявате чрез мобилен телефон, компютър или таблет. Централният контролер Danfoss Link™ CC WI-FI има съвременен, модерен дизайн, който е идеален както за нови обекти, така и за реновации. Системата предлага прецизно индивидуално управление за отоплението във всяко помещение и редица други полезни функции за осигуряване на максимален комфорт и икономия на енергия.

Danfoss Link CC WiFi Централен контролер, WiFi връзка
living connect Радиаторен термостат, PID управление
Danfoss Link RS Стаен термостат
Danfoss Link FT Подов термостат
Danfoss Link BR Реле за управление на котел
Danfoss Link HC5 Хидроконтролер за подово отопление с 5 извода
Danfoss Link HC10 Хидроконтролер за подово отопление с 10 извода
Danfoss Link CF-EA Външна антена с 2м кабел за хидроконтролер
Danfoss Link CF-RU Повторител и усилвател на сигнал

Централен контролер Danfoss Link™ CC WI-FI – сърцето на системата

Централи и модули за управление

Централен контролер
Danfoss Link™ CC WI-FI

Компоненти за система Danfoss Link ™

Електронни термоглави с управление през интернет

Danfoss living connect

Danfoss Link RS

Danfoss Link FT

Система Danfoss Link ™

Danfoss Link HC5

Система Danfoss Link ™

Danfoss Link HC10

Всички компоненти на система Danfoss Link ™ комуникират по безжичен път помежду си. Това Ви позволява да регулирате отоплението във всяка стая от едно централно място. В същото време можете да променяте температурата поотделно във всяко помещение, ако желаете.

Danfoss Link Ви дава избор на програми чрез вградените си настройки. Освен това можете да създадете свой собствен дневен и седмичен график за всяка стая в зависимост от конкретните Ви
нужди.

Със своя цветен дисплей и изключително интуитивно меню, система Danfoss Link ™ e много лесна за използване. Ако се нуждаете от помощ, вграденият съветник и ръководството обясняват всичко.

23% по-ниски разходи за отопление при замяна на старите радиаторни терморегулатори и 46% при замяна на ръчни вентили. Това е доказано от проучване, базирано на Европейските норми за отопление.

Система Danfoss Link ™

Със система Danfoss Link ™ управлението на отоплението е изключително прецизно. Нашите електронни терморегулатори използват енергия само когато е необходимо.

Функцията „отворен прозорец“ на терморегулатора living connect® спестява пари и енергия. Той изключва отоплението при рязък спад на температурата, примерно когато проветряваме стаята.

С Danfoss Link можете да изберете различна температура за всяка стая в зависимост от режима ви на живот.

Система Danfoss Link ™ прецизно поддържа зададената температура. Примерно, 17ºС означава 17ºС. Нито повече, нито по-малко.

Когато отсъствате от вкъщи, може да сте сигурни, че ще се върнете при перфектна температура. Функцията „отсъствие“ автоматично намалява отоплението, докато Ви няма и покачва температурата при завръщането Ви.

Централният контролер Danfoss Link и радиаторните терморегулатори living connect спечелиха наградата reddot design за 2019 г. за функционалност и дизайн.

Система Danfoss Link ™

Най-малки на пазара, нашите електронни радиаторни терморегулатори са изключително естетични и компактни. Те прекрасно пасват на всеки радиатор или лира, а поддръжката им е изключително лесна.

Терморегулаторите Danfoss Link и living connect получават признанието на международното жури, което доказва не само тяхното високо качество, но и перфектен външен вид и функционалност.

Система Danfoss Link ™ с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги.

При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гаранционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.