Подов термостат Danfoss Link FT

Подов термостат Danfoss Link FT

Безжичен подов термостат Danfoss Link FT за управление на подово отопление. Работи само с безжична връзка с Централен контролер Danfoss Link™ CC WI-FI. Захранващо напрежение 220 V, комплект със сензор за под. Допустимо натоварване до 15 А или 3300 W. Ключ за принудително включване.

Подов термостат Danfoss Link FT е част от система Danfoss Link ™, подходящ за електрическо подово отопление или консуматори с голяма мощност.

Подов термостат Danfoss Link FT може да работи в 3 режима:

  • Комфортно отопление: Постоянна температура на пода в бани и други стаи, където е необходимо постоянно топъл под. Инсталирайте сензора за под и изберете Floor регулиране на стаята при извършване на конфигурацията на централен контролер Danfoss Link ™ CC.
  • Общо отопление: Контрол на стайната температура в дневни, спални и други стаи. Инсталирайте сензора за пода и стаен термостат Danfoss Link RS. Изберете комбинирано регулиране при извършване на конфигурацията на централен контролер Danfoss Link ™ CC.
  • Без сензор на под: Подовият сензор не участва и не трябва да бъде инсталиран. Трябва да инсталирате Danfoss Link RS. Изберете регулиране на стаята при извършване на конфигурацията на централен контролер Danfoss Link ™ CC.

Подов термостат Danfoss Link FT с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.