Интернет стаен термостат GENERAL HT500 SET
Интернет стаен термостат GENERAL HT500 SET, безжичен стаен термостат от ново поколение. Налични в бял и черен цвят. Термостатът се свързва към  интернет чрез рутер или безжична точка за досъп. По този начин можете да контролирате отоплителната система от която и да е точна на света с приложението HT 500 SET. Налично за ANDROID и IOS. Отдалечено преглеждате, контролирате и променяте настройките на отоплителната система.

Разширени опции за програмиране, грижещи се за Вашият уют и конфорт


  • Програмиране – ежедневни или седмични програми.
  • Локация – използвайте местоположението на смартфона, за да управлявате GENERAL HT 500 SET, когато сте вкъщи или навън.
  • Интелигентно планиране – използвайте комбинация от функцията локация и планиране на времето, за да отговорите на забързания начин на живот.
  • Групово планиране за множество устройства и местоположения (настройване и управление чрез мобилно приложение.
  • Получавайте сигнали от термостата, приложението и електронната поща (като например неизправност на котела).
  • Получете автоматични обновявания.
  • Безплатното приложение HT 500 SET е достъпно за Apple® iPhone® и iPad устройства в  i Tunes® или в Google Play® за всички устройства на Android™.

Цена: 199.00 лв.


Всички интернет стайни термостати са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Отношение към клиента

За всички интернет стайни термостати осигуряваме монтаж, настройка, инсталиране на необходимото приложение, обучаване на хората които ще използват термостата, гаранционна и след гаранционна поддръжка. Консултация за модел стаен термостат, функции, екстри и цени.


Магазин

Всички термостати предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

При запитване за интернет стаен термостат GENERAL HT500 SET напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.


Интернет стаен термостат GENERAL HT500 SET

Интернет стаен термостат GENERAL HT500 SET

Интернет стаен термостат GENERAL HT500 SET