Интернет стаен термостат GENERAL HT500 SET

Интернет стаен термостат GENERAL HT500 SET, безжичен стаен термостат от ново поколение. Налични в бял и черен цвят. Термостатът се свързва към  интернет чрез рутер или безжична точка за достъп.

По този начин можете да контролирате отоплителната система от която и да е точна на света с приложението HT500 SET.

Изтеглете и инсталирайте приложението HT500 SET от Google play | App Store

GENERAL HT500 SET е съвместим с котли, които имат способността да получават нормални сигнали вкл./изкл. Нормално отворен контакт (NO) и нормално затворен контакт (NC). Стаен термостат GENERAL HT500 SET може да се използва от неограничен брой потребители.

 • Цена:
  200.00 лв.
Разширени опции за програмиране, грижещи се за Вашият уют и комфорт

 • Програмиране – ежедневни или седмични програми.
 • Локация – използвайте местоположението на смартфона, за да управлявате GENERAL HT 500 SET, когато сте вкъщи или навън.
 • Интелигентно планиране – използвайте комбинация от функцията локация и планиране на времето, за да отговорите на забързания начин на живот.
 • Групово планиране за множество устройства и местоположения (настройване и управление чрез мобилно приложение.
 • Получавайте сигнали от термостата, приложението и електронната поща (като например неизправност на котела).
 • Получете автоматични обновявания.
 • Безплатното приложение HT 500 SET е достъпно за Apple® iPhone® и iPad устройства в  i Tunes® или в Google Play® за всички устройства на Android™.

Разгледайте още възможности за управление през интернет

HYSEN 09RF WIFI Интернет стаен термостат

HYSEN 09RF WIFI
Интернет стаен термостат

Интернет стаен термостат контакт

HYSEN HY02TP WIFI
Терморегулиращ контакт

FLINK FTWIFI Интернет стаен термостат

FLINK FTWIFI
Интернет стаен термостат

Функция за интелигентно местоположение на GENERAL HT500 SET

Технологията за гео-локация е интелигентен контрол от следващото ниво, създавайки допълнително автоматизиран контрол.

 • Използване на функцията за местоположение на вашия смартфон, Интернет стаен термостат GENERAL HT500 SET, заедно с инсталираното приложение, определя когато сте далеч от дома и регулира съответно температурата.
 • Когато клиентът приближи в рамките на предварително зададена настройка разстояние от дома, Интернет термостат GENERAL HT500 SET ще започне отопление на дома до желаната температура преди да пристигнете. Няма нужда от допълнително програмиране или график.
Интернет стаен термостат GENERAL HT500 SET

Интернет стаен термостат GENERAL HT500 SET

Препоръчани продукти

Алуминиеви радиатори Global VOX Алуминиеви радиатори Global VOX Алуминиеви радиатори Global VOX Алуминиеви радиатори Global VOX Алуминиеви радиатори Global VOX
Всички радиатори Комплект термовентили Термокранове Механични термоглави Електронни термоглави
Алуминиеви радиатори Global VOX Алуминиеви радиатори Global VOX Алуминиеви радиатори Global VOX Алуминиеви радиатори Global VOX Алуминиеви радиатори Global VOX
Радиаторни кранове Кит комплекти Конзоли за монтаж Подови стойки Нагреватели за радиатори

Запитване

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги.

При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гаранционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички термостати предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Препоръчани връзки

Интернет стаен термостат GENERAL HT500 SET