Интернет стаен термостат GENERAL HT500 SET

Интернет стаен термостат GENERAL HT500 SET

Интернет стаен термостат Honeywell Lyric T6R Wi-Fi

Интернет стаен термостат GENERAL HT500 SET

Интернет стаен термостат GENERAL HT500 SET

Интернет стаен термостат GENERAL HT500 SET

Интернет стаен термостат GENERAL HT500 SET, безжичен стаен термостат от ново поколение. Налични в бял и черен цвят. Термостатът се свързва към  интернет чрез рутер или безжична точка за досъп. По този начин можете да контролирате отоплителната система от която и да е точна на света с приложението HT 500 SET. Налично за ANDROID и IOS. Отдалечено преглеждате, контролирате и променяте настройките на отоплителната система.

Разширени опции за програмиране, грижещи се за Вашият уют и конфорт.

  • Програмиране – ежедневни или седмични програми.
  • Локация – използвайте местоположението на смартфона, за да управлявате GENERAL HT 500 SET, когато сте вкъщи или навън.
  • Интелигентно планиране – използвайте комбинация от функцията локация и планиране на времето, за да отговорите на забързания начин на живот.
  • Групово планиране за множество устройства и местоположения (настройване и управление чрез мобилно приложение.
  • Получавайте сигнали от термостата, приложението и електронната поща (като например неизправност на котела).
  • Получете автоматични обновявания.
  • Безплатното приложение HT 500 SET е достъпно за Apple® iPhone® и iPad устройства в  i Tunes® или в Google Play® за всички устройства на Android™.

Цена: 199.00 лв.

Всички интернет стайни термостати са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Отношение към клиента

За всички интернет стайни термостати осигуряваме монтаж, настройка, инсталиране на необходимото приложение, обучаване на хората които ще използват термостата, гаранционна и след гаранционна поддръжка. Консултация за модел стаен термостат, функции, екстри и цени.

Магазин

Всички термостати предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Интернет стаен термостат GENERAL HT500 SET, Интернет стаен термостат GENERAL HT500 SET монтаж, стаен термостат GENERAL HT500 SET