Интернет стаен термостат HYSEN 09RF WIFI

Интернет стаен термостат HYSEN 09RF WIFI, безжичен стаен термостат от ново поколение. Термостатът има възможност за връзка към  интернет, за да можете да контролирате отоплителната система от където и да е с приложението Smart Life. Отдалечено преглеждайте и променяйте настройките на отоплителната система.

Разнообразни опции за програмиране, които отговарят на всеки начин на живот.

 • Функция за интелигентно местоположение
 • Задаване режим според външна температура и промени в метеорологичните условия
 • Програмиране – графикът на програмата е 5+2, 6+1  или отделна програма за всеки ден
 • Гласов контрол с Alexa, Google Assistant, Tmall Genie
 • Хистерезис – от 0,5 C° до 2,5 C°
 • Калибриране на температурния сензор + 9 C°/- 9 C°
 • Защита от замръзване | Заключване за деца
 • Получавате автоматични обновявания.
 • Безплатното приложение на български език достъпно за Apple® iPhone® и iPad устройства в  i Tunes® или в Google Play® за всички устройства на Android™.
 • Цена:
  200.00 лв.* Изчерпана наличност

Мобилно проложение – лесна настройка и свързване за 20 секунди

Настройки

За разлика от другите термостати Интернет стаен термостат HYSEN 09RF WIFI е с отворен код. Всички настройки по термостата могат да бъдат променяни и персонализирани. Калибриране на температурата от -9 до +9 C°. Хистерезис от 0,5 C° до 2,5 C°. Максимална температура от 35 C° до 70 C°. Минимална температура и защита против замръзване от 1 C° до 10 C°.

Функция за премахване на котлен камък, функцията работи за 3 минути на всеки 100 часа почивка на отоплителната инсталация. Памет при изключване на захранването. Седмично програмируема функция P1: 5+2 дни / P2: 6+1 дни / P3: 7 дни. Минутен интервал на RF предаване от 1 до 30 минути.

Интернет стаен термостат HYSEN 09RF WIFI

Home Assistant

За повече опции може да използвате програмиране с Home Assistant. Най-лесният начин да добавите това към вашата инсталация на Home Assistant е да използвате HACS и да добавите това хранилище като персонализирано хранилище. Поддръжка на Home Assistant за Broadlink Hysen термостатни контролери. Дискусия за модула (и предходния broadlinkHysen.py module) може да бъде намерена на community.home-assistant.io.

Wi-Fi параметри

За да вкарате термостата hysen в режим, за да позволите настройка на Wi-Fi параметрите. При изключено устройство Натиснете и задръжте бутона „захранване“, след това натиснете бутона „време“ Влезте в разширената настройка, след това натиснете бутона „автоматично“ 9 пъти, докато на дисплея се появи „FAC“ Натиснете бутона „нагоре“ до „32“, след това натиснете бутона „захранване“ и термостатът ще се изключи. Натиснете и задръжте бутона „захранване“, след това натиснете „времето“, иконата на wifi започва да мига WiFi бързо.

Осигуряваме професионална и компетентна помощ за монтаж, свързване, инсталиране и настройка.

Осигуряваме експресен монтаж за София и близките райони.

Гаранция 24 месеца | Безплатна доставка за София

Интернет стаен термостат HYSEN 09RF WIFI е съвместим с котли, които имат способността да получават нормални сигнали вкл./изкл.

Нормално отворен контакт (NO) и нормално затворен контакт (NC). HYSEN 09RF WIFI може да се използва от неограничен брой потребители.

Подобрете още повече комфорта в дома си с Amazon Echo. WI-FI термостат HYSEN 09RF WIFI работи в идеална хармония с облачната гласова услуга Alexa, така че можете лесно да настройвате температурата или да увеличавате или намалявате градусите на отоплението с помощта на гласови команди.

Интернет стаен термостат HYSEN 09RF WIFI

Интернет стаен термостат HYSEN 09RF WIFI

Интернет стаен термостат HYSEN 09RF WIFI

Препоръчани продукти

Алуминиеви радиатори Лири за баня Термовентили Стайни термостати Котли
Алуминиеви радиатори Лири за баня Термовентили Стайни термостати - жични, безжични, интернет Котли
Пелетни камини Окомплектовка за радиатори Окомплектовка за отопление Нагреватели за радиатори и лири Системи за управление и контрол
Пелетни камини с водна риза Окомплектовка за радиатори Окомплектовка за отопление Нагреватели за радиатори и лири Системи за управление и контрол

Запитване

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги.

Магазин

WI-FI термостат HYSEN 09RF WIFI предлаган на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Препоръчани връзки

Интернет стаен термостат HYSEN 09RF WIFI