Електрически алуминиеви лири

Електрически алуминиеви лири с модерен дизайн, високо качество и безопасност са характеристиките, които притежават електрическите алуминиеви лири за баня SOFIA на THERMOSTYLE. Вградени практични сушилници в предната част на електрически лири SOFIA.

Избор на цвят – бели с бял сушилник, бели с хромиран сушилник, металик с хромиран сушилник и черни с хромиран сушилник. Избор на размер и мощност, подходящи за бани, тоалетни и мокри помещения.

Монтиран кабел и щепсел за включване в електрическата мрежа.

Без ръжда и корозия, не пожълтява и не почернява. Осигурен гаранционен и след гаранционен сервиз. Ниска консумирана електрическа мощност и високо отдавана топлинна мощност. Гаранция 36 месеца.

Избор на цвят, размери и мощност

Електрически алуминиеви лири

Електрическа алуминиева лира SOFIA – бяла с бял сушилник

Електрически алуминиеви лири

Електрическа алуминиева лира SOFIA – бяла с хромиран сушилник

Електрически алуминиеви лири

Електрическа алуминиева лира SOFIA – металик с хромиран сушилник

Електрически алуминиеви лири

Електрическа алуминиева лира SOFIA – черна с хромиран сушилник

Електрически лири за баня SOFIA се използват за самостоятелно без необходимост от вода или други отоплителни флуиди. Произведени в България. Лесен монтаж и поддръжка. Вграден терморегулатор за настройка на желаната температура и светодиод за включено и изключено положение. Защита от прегряване.

Гаранция 36 месеца

Налични размери 400mm x 800mm, 400mm x 1000mm, 500mm x 800mm и 500mm x 1000mm. Мощности от 400 до 750W. Предната част на електрическа лира за баня е изработена от висококачествен алуминиев профил, който предлага луксозен облик с елегантни линии.

Електрически алуминиеви лири

Запитване

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги.

При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гаранционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички размери електрически алуминиева лира SOFIA бяла предлагани на страницата elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Електрически алуминиеви лири

Препоръчани връзки