Вградени тоалетни казанчета

Вградени тоалетни казанчета, как да изберем подходящото?

На Българския пазар се предлагат все повече и повече модели вградени тоалетни казанчета, наричани още тоалетни конструкции. Тези конструкции се монтират и се свързват към канализацията и водопровода, преди какъвто и да е ремонт в банята. Закрепят се с винтове към пода и към стената. Необходимо е да има здрава основа на пода и здрава стена зад тях. Трябва да знаете какво ще е точно нивото на готовия под в банята за да регулирате височината на конструкцията.

Както за пода, така и за прикрепяне съм стената в комплекта се съдържат регулируеми стойки с които да нивелирате конструкцията, хоризонтално и вертикално. След това трябва да свържете приложената тръба към канализацията и да поставите тапата докато дойде време за монтаж на тоалетната чиния.

Водопроводната тръба за студена вода също се свързва към казанчето в най-горния му край. Добре е кранчето което поставяте да се вижда и да е достъпно през отвора на бутона. В долния край на тоалетното казанче също поставяте приложената тапа.

С това приключва първия етап на монтажа. След като се „облече“ с гипс картон и за залепят плочките, се преминава към монтажа на тоалетната чиния и бутона на тоалетното казанче.

Вградени тоалетни казанчета с конзолна тоалетна чиния – примерни размери:

Вградени тоалетни казанчета

Вградени тоалетни казанчета

Всички продукти са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

При запитване за вградени тоалетни казанчета напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гаранционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.