Електрически готварски печки

Електрически готварски печки

Електрически готварски печки срещаме при всяко едно домакинство. Те са неизбежна част от всяка една кухня. На тях може да готвим, да печем и да затопляме ястия. За сготвянето на едно блюдо служат котлоните. Фурната на готварската печка е една камера, с необходимото пространство, за да можете поставите тава за печене. Всяка електрическа печка има терморегулатор за самоподдържане на температурата във фурната, както и с часовников механизъм за включване и изключване на някои от нагревателите след определен период от време. Повечето от тези печки имат и грил. За да можем да гледаме как ястието се готви в фурната в капака и е вградено специално стъкло.

Електрическите готварски печки трябва да се поставят на възможно най-далечно място от леснозапалими предмети.

За правилна и икономична употреба на електрическата готварска печка, с нея трябва да се борави деликатно. Когато котлоните (нагревателните плочи) са включени, не трябва да се нагряват продължително без да има съд върху тях, защото има вероятност да изгорят. При сготвянето на ястия котлоните най-напред се включват на максимална мощност, а след това, когато ястието заври, се превключват на „тих огън” в зависимост от продуктите. Когато пържим обикновено нагревателните плочи се включват на средна мощност.

Фурна

При употребата на фурната са в сила до известна степен правилата за използване на котлоните. Най-важното е режимът на печенето да се съобразява с особеностите на продукта. Фурните имат опция и за смесено нагряване на блюдата – само отдолу или отгоре, отдолу и отгоре едновременно. Самостоятелните системи за нагряване на фурните дават възможност за регулиране на мощността на тока, а от там и на топлината. Градусите във включената на пълна мощност електрическа фурна за кратко време (около 10-20 минути) може да достигне до 200-250 градуса С. При електрическите готварски печки най-честа повреда се среща при нагревателите. Те се сменят с нови от специалист.

Всички продукти са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гаранционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.