Как да намалим сметките си за ток

Как да намалим сметките си за ток.

Сменете крушките с енергоспестяващи:

Спестете до 51 лева на крушка

Енергоспестяващите крушки ще светят 10 000 часа и ще изразходят 14.90 лв. на електроенергия (при 19 ст. на киловатчас). За да получите същия ефект с лампи с нажежаема жичка, вие ще трябва да купите седем крушки, които ще струват по-малко от енергоспестяващите, но електроенергията ще струва 72 лева.

Инсталирайте умни ключове:

Спестете до 200 лева на година

Сензори за движение, са перфектното решение за осветление. Те се изключва автоматично, така че не губете електричество. Сензори за движение автоматично включват осветлението само когато имате нужда и изключват когато не сте в помещението. Използването на сензори за движение може да ви спести 200 лв. на година. Някои датчици за движение трябва да бъдат включени ръчно, но се изключват автоматично. Те са страхотни за спални, тъй като те няма да се включат, когато се движите в съня си. Някои сензори могат да се монтират в разклонителни кутии, други са безжични. Можете също така на пазара има осветителни тела с вградени датчици за движение. Използвайте таймера, за да контролирате осветлението в банята, също така вентилатора може да работи по предварително зададено време, за да се проветрява помещението и след това автоматично се изключи.

Как да намалим сметките си за ток

Купете си Енергоспестяващи уреди:

Икономия от 50 до 900 лева на година

Вижте етикета за Енергиен клас, когато купувате уреди. Той показва дали продуктът отговаря на строгите стандарти за енергийна ефективност. Когато купувате уреди, потърсете етикета на Енергиен клас. Ако има такъв означава, че уредът отговаря на определени насоки за енергийна ефективност. Средно домакинство харчи 1200 лева всяка година на сметките за енергия. Високия Енергиен клас ще намалят тези сметки с 30 на сто, с годишни икономии от около 400 лева. Не е нужно да се замените всичко, за да видите икономията. Просто заменете 8 годишният хладилник с нов Висок Енергиен клас модел и може да спести 150 лева на година.

Как да намалим сметките си за ток

Как да намалим сметките си за ток

Как да намалим сметките си за ток

Всички продукти са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гаранционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.