Уреди за вграждане

Уреди за вграждане

Ако сте си купили ново жилище, Вие най-вероятно вече сте набелязали уреди за вграждане . Най-често, инсталирани в кухнята, тези уреди стават част от постоянното обзавеждане и оказват влияние върху цялостната визия на помещението.

Това е техния голям плюс – те остават почти незабележими и Ви дават шанс да обърнете внимание на останалите мебели. Фактът, че ги има във всеки домашен декор, ги прави известни.

Чрез тях се осъществява голяма икономия на място, защото те буквално прилепват към стената и увеличават голямо пространство.

Често хората разбират погрешно думата „вграден“, като я употребяват както за преносимите уреди, така и за плъзгащите се уреди.

Уреди за вграждане

Съществуват уреди, като съдомиялни и кухненски печки , които трябва да бъдат вградени. Така те изглеждат по-стилни и са опростени за ползване. Вграждайки микровълновата печка, Вие повече не я местите, чрез което спестявате ценно пространство. На пазара ново въдени са „скритите перални“ . Вие може винаги да ги сложите в килера или в отделна стая, както и в шкаф, където ще бъдат скрити със затварянето на вратата му. Хладилниците също са вградени в кухните за спечелване на пространството. Белите, по-малки уреди просто бихте могли да скриете в някой шкаф. Кафе-машината буквално се монтира на стената .

В днешни дни е модерно да намираме в магазините все повече уреди за вграждане с различен дизайн, размер и функции. Въпреки това, ако купувате нов уред, за да заместите стария, убедете се че той е най-подходящ на височина, ширина, ниво и е по-качествен от стария. Замислете се дали „екстрите“ на новия уред добавят стойност или са само преминаваща мода.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка в Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гаранционни карти за всички продукти.