Настройка GENERAL HT500 SET

Настройка GENERAL HT500 SET. Отворете капачето и поставете батериите на стайния термосат. Включете захрахващия адаптер в контакт и включете захраването на термостата.

Изтеглете и инсталирайте приложението HT500 SET от Google play или App Store. Направете регистрация с валиден email и избрана парола. Ще получите потвърждение за регистацията с активиращ линк. Влезте в инсталираното приложение с регистирания email и парола и започнете настойките.

стаен теремостат GENERAL HT500 SET настройка

На екарна на термостата се показва цифрата 1, готови сте да започнете настройката.

След като влезете в приложението, разрешете то да използва локацията на телефона Ви. Това е необходимо за работа на термостата с локация. След това проложението ще пита виждате ли цифрата 1 на диспея на интернет безжичен стаен термостат GENERAL HT500 SET.

Wi-Fi на телефона Ви трябва да е включен. Написнете надписа „Seeing „1“ on the screen“. Отворете настойките на безжична мрежа (wi-fi) на телефона си и потърсете мрежа с името HT500 SET_XXXX и се свържете с тази мрежа. След това от „List WiFi Networks“ намерете Вашата домашна безжична мрежа и я добавете, след което въведете паролата на мрежата.

След въвеждането на мрежата и паролата, продължете към „Sync HT500 SET“ – синхронизация. Ако връзката е успешна, на дисплея на термостата ще се покаже цифрата 3. Също така ще се появи икона за безжична мрежа.

Следва синхронизация на стайния термостат с приемника.

Натиснете и задръжте 4 секунди бутона за синхронизация на приемника. Светлинният индикатор ще започне да мига в зелен цвят, след което натиснете и задръжте за 4 секунди бутона за увеличаване на температурата на стайния терностат. Трябва да се покажат всички температури и икони на термостата. В приложението натиснете „Seeing “3“ on the screen“, след това “ Sync Completed“  и накрая „Connected again to the Network“.

Вашият интернет безжичен стаен термостат е настроен и готов за работа. Термостатът работи като обикновен безжичен термостат, ако работи само на батерии. Когато е включен с адаптера към напрежение, се свързва с бежичната мрежа и може да се управлява през телефона с мобилното приложение HT500 SET.

Ако имате въпроси или затруднения при инсталацията и настройка GENERAL HT500, свържете се с наш служител, с радост ще Ви помогнем. Предалагаме продажба, доставка, монтаж и настройка на Интернет безжичен стаен термостат GENERAL HT 500 SET. Гаранция от 5 години и след гаранционно обслужване.

Скоро ще публикуваме още статии за режимите на работа, програмиране и работа с локация.

Магазин

Всички интернет безжични стайни термостати предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.