Обслужване на парното

Обслужване на парното

Обслужване на парното. Независимо дали имате котел, печка, камина или някакво друго локално парно, то се нуждае от редовно обслужване. Нужно да е правите профилактика на радиаторите, помпата, обезвъздушителите, вентилите, разширителния съд, както и да следите нивото на водата в самата инсталация.

Задължително е това да се извършва преди началото на отоплителния сезон, за да бъде максимално ефективна и изправна вашата инсталация.

Котелът обикновено събира нагар от предния сезон и е престоял лятото така. С телена четка трябва да го почистите, а ако се затруднявате, може да пуснете котела на по-висока от нормалната температура за около половин час и след това нагарът трябва да се отстрани по-лесно. Следващата стъпка е да проверите всички вентили, защото ако не са затегнати добре, при колебанията в температурата могат да протекат и да ви създадат проблеми.

Ниво на водата

Уверете се, че нивото на водата в системата е достатъчно и ако се налага, допълнете. Помпата е съществена част от парното, затова е нужно да я прегледате внимателно. Ако работи прекалено шумно, това може да е знак, че имате въздух някъде по системата. За целта всички радиатори в жилището ви трябва да имат обезвъдушители, с които да изкарвате въздуха.

Комин

Коминът е част, която често се пренебрегва, но ако не се чисти всяка година по него се набиват сажди, които след това се отстраняват изключително трудно. Понякога пък се образува конденз, които се примесва със саждите и образува още по-неприятна мръсотия, затова не забравяйте да почиствате комина си ежегодно.

Всички продукти са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Обслужване на парното

Обслужване на парното

Обслужване на парното