Предимства на алуминиевите радиатори

Предимства на алуминиевите радиатори

Нуждите и потребностите на днешния потребител в областта на отоплителните тела постоянно се повишават и има защо. В днешно време за алуминиевите радиатори е необходимо не само да са сигурни и с голяма нагревна повърхност, но и да имат и естетичен външен вид.

Алуминиевите радиатори колкото бързо се затоплят за същото време се и охлаждат, което е важно за икономичната дейност на отоплителната инсталация.

Освен това всеки отделен сектор на отоплителния уред е изпълнен от плътен алуминий, което прави инсталацията надежда за бъдеще и здрава. Поради ниското си тегло тази постройка може да се сложи на различна височина на стена, без опасност от нарушаване на оптималната работа.

Изработка

Направата на алуминиеви радиатори по начина на изливане под налягане, осигурява висока еднородност на всяка секция и достигане на оптимално ниво на сигурност. Това гарантира дългогодишна работа на всеки модел. Използването им в жилищните помещения, както и в промишлени сгради е породено от универсалността на тези отоплителни тела. Вместо малката инертност на алуминиевите радиатори има опция за нагласяне на температурния режим в помещението. Още едно важно качество на тези радиатори е тяхната корозионна издръжливост. Това се постига чрез специална технология на прахово боядисване на два слоя боя. Горното покритие е напълно сигурно и безопасно за човешкото здраве, даже при нагряване до високи температури. Не вредно и не отделя токсични вещества.

Топлопроводимост

Голямата топлопроводимост на алуминиевата сплав, от която са изработени алуминиевите радиатор, а също така и не големия обем на топлоносителя в тях определя тяхната малка инертност. Голямо предимство се явява тяхното малко тегло, което допринася за лесния им транспорт и монтаж.

Препоръки

Ако искате алуминиевите радиатори да бъда дълготрайни е необходимо да се спазват няколко неща. Първо – добре е да се сложат филтри, които ще спрат попадането на твърди частици повреждащи вътрешната повърхност на радиатора. Второ – Добре е да се постави алуминиевият радиатор на автоматичен обезвъздушител, който ще изпусне събралия се вътре въздух.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка в Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги.

При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.