Регулиращ вентил се използва за регулиране на количеството на постъпващия в отоплителното тяло топло носител, а оттук и на топлинната му мощност. В зависимост от броя на входовете те биват двупътни вентили, трипътни вентили и четирипътни вентили.

Двупътните вентили

са предназначени за двутръбни системи за отопление. Тяхната конструкция често позволява да се направи предварителна настройка на пропускателната им способност и регулиране в зависимост от конкретните нужди на потребителите.

Серия VRG130 3-пътни вентили са смесителни или разпределителни. Вентилите са изработени от високо-ефективен месинг и позволява използването в инсталации за отопление, охлаждане и БГВ. Размерите в серията VRG е от DN15-50 и идва с различни видове връзки, за да отговарят на повечето размери тръби. Вентилът е умело съчетан с ESBE задвижки и контролери.

При нас ще намерите най-подходящият за Вашата инсталация регулиращ вентил, радиаторен вентил, термостатни кранове, радиаторен вентил прав, ъглов радиаторен вентил, радиаторни вентили за адаптори, секретни радиаторни вентили, радиаторни вентили за термоглави, кранове за парно, регулиращи радиаторни вентили.

Всички модели регулиращ вентил са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

При запитване за регулиращ вентил напишете телефон за по- бърза връзка в Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.

Безплатен оглед и оферта

Ще Ви представят безплатна и неангажираща оферта. При одобрение на офертата, алуминиевите радиатори ще бъдат доставени напълно безплатно и в кратки срокове до Вашия адрес. Осигуряваме професионален монтаж на закупените от Вас алуминиеви радиатори, гаранция за монтажа и след гаранционно обслужване.

Работно време

Удължено работно време – извършваме доставка и монтаж, съобразявайки се в Вашето свободно време и възможност – в работни дни до 22 часа, както и в празнични дни, събота и неделя. За всички извършени от нас услуги издаваме фактура, възможност за плащане по банков път. Всички алуминиеви радиатори са с гарантиран произход и качество.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Регулиращ вентил

Регулиращ вентил

Регулиращ вентил