Регулиращ вентил

Регулиращ вентил се използва за регулиране на количеството на постъпващия в отоплителното тяло топло носител, а оттук и на топлинната му мощност. В зависимост от броя на входовете те биват двупътни вентили, трипътни вентили и четирипътни вентили. Двупътните вентили са предназначени за двутръбни системи за отопление. Тяхната конструкция често позволява да се направи предварителна настройка на пропускателната им способност и регулиране в зависимост от конкретните нужди на потребителите.

Серия VRG130 3-пътни вентили са смесителни или разпределителни. Вентилите са изработени от високо-ефективен месинг и позволява използването в инсталации за отопление, охлаждане и БГВ. Размерите в серията VRG е от DN15-50 и идва с различни видове връзки, за да отговарят на повечето размери тръби. Вентилът е умело съчетан с ESBE задвижки и контролери.

При нас ще намерите най-подходящият за Вашата инсталация радиаторен вентил като: термостатни кранове, радиаторен вентил прав, ъглов радиаторен вентил, радиаторни вентили за адаптори, секретни радиаторни вентили, радиаторни вентили за термоглави, кранове за парно, регулиращи радиаторни вентили.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка в Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.