Термовентили

Термовентили се използват за регулиране на температурата в помощението в което са монтирани. Термовентилът се състои от термокран и термоглава. Термокранът служи за пускане и спиране на топлоподаването в радиаторът, а термоглавата представлява термокапсула, която при загряване на въздуха в стаята се разширява и сприра термокранът. При понижаване на температурата се свива и отваря термокранът.

Монтажът на термовентил е препоръчителен и поддържа комфортна температура в  стаята и постигане на икономия на топлинна енергия. Наред с това термовентилите имат функция против замръзване и поддържат минимална температура от 6-8 градуса на позиция *.

Комплект термовентили

Термовентили

Термокранове с термоглави

Термовентили

Термокранове

Термовентили

Термоглави

Термовентили

Електронни термоглави

Термовентили

Адаптори и свръзки

Термовентили

Запитване

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги.

При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички термовентили предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Препоръчани връзки