Програмируема термоглава Danfoss living eco

Програмируема термостатична глава Danfoss living eco
Програмируема термостатична глава Danfoss living eco

Програмируема термоглава Danfoss living eco съчетава отличен и интелигентен контрол на отопление. Тя е удобна за ползване и може да бъде настроена според Вашите нужди. С много повече функции от обикновените термостати и с до 20% икономия на енергия. Програмируема термоглава Danfoss living eco е с дигитален дисплей с подсветка и се захранва от 2 алкални батерии (тип АА). Температура може да бъде настроена от 4 до 28 °C, като се измерва автоматично на всяка минута. 

Програмируема термоглава Danfoss living eco е програмируем термостат за управление на радиаторно отопление. Създаден е за използване в къщи и апартаменти, но също и в бизнес сгради. living eco® заменя старите термостати, като значително намалява енергийната консумация и разходите за отопление. Можете да изберете една от предварително инсталираните програми или да програмирате термостата според Вашите индивидуални нужди.

Инструкция за монтаж и експлоатация

Изчерпана наличност

Програмируема термоглава Danfoss living eco с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.