Регулиращ вентил

Регулиращ вентил

Регулиращ вентил се използва за регулиране на количеството на постъпващия в отоплителното тяло топло носител, а оттук и на топлинната му мощност. В зависимост от броя на входовете те биват двупътни вентили, трипътни вентили и четирипътни вентили.

Двупътните вентили

са предназначени за двутръбни системи за отопление. Тяхната конструкция често позволява да се направи предварителна настройка на пропускателната им способност и регулиране в зависимост от конкретните нужди на потребителите.

Серия VRG130 3-пътни вентили са смесителни или разпределителни. Вентилите са изработени от високо-ефективен месинг и позволява използването в инсталации за отопление, охлаждане и БГВ. Размерите в серията VRG е от DN15-50 и идва с различни видове връзки, за да отговарят на повечето размери тръби. Вентилът е умело съчетан с ESBE задвижки и контролери.

При нас ще намерите най-подходящият за Вашата инсталация регулиращ вентил, радиаторен вентил, термостатни кранове, радиаторен вентил прав, ъглов радиаторен вентил, радиаторни вентили за адаптори, секретни радиаторни вентили, радиаторни вентили за термоглави, кранове за парно, регулиращи радиаторни вентили.

Осигуряваме професионална и компетентна помощ за монтаж, свързване, инсталиране и настройка.

Осигуряваме експресен монтаж за София и близките райони.

Гаранция 24 месеца | Безплатна доставка за София

Препоръчани продукти

Алуминиеви радиатори Лири за баня Термовентили Стайни термостати Котли
Алуминиеви радиатори Лири за баня Термовентили Стайни термостати - жични, безжични, интернет Котли
Пелетни камини Окомплектовка за радиатори Окомплектовка за отопление Нагреватели за радиатори и лири Системи за управление и контрол
Пелетни камини с водна риза Окомплектовка за радиатори Окомплектовка за отопление Нагреватели за радиатори и лири Системи за управление и контрол

Запитване

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Препоръчани връзки