Електроинсталации

Изграждане, ремонт, възстановяване и поддръжка на електроинсталации, монтаж на електрически уреди, лампи, ключове и контакти, монтаж на ел.табла. Притежаваме лиценз N1341/01.03.1996г. за измерване и узаконяване за електроинсталации, табла, електромери, външни захранвания и мълниезащити.

Услуги електроинсталации

Монтаж, демонтаж и ремонт на нагреватели в алуминиеви или чугунени радиатори. Изграждане, ремонт и преустройство на стълбищно осветление с фотоклетки и датчик за движение. Монтаж на чипове и карти за достъп.

Актуални цени

Посочените цени са примерни и подлежат на промяна в зависимост сложността на изпълнението, мястото на монтаж и състоянието на инсталацията. Точна оферта за материали и труд може да се направи след безплатен оглед на обекта.

Ценова Оферта

Актуални цени за електро инсталации може да получите след изпращане на запитване за конкретен обект, изисквания и срок за изпълнение. Срок на валидност на офертите – 30 дни.

Запитване

При запитване за електроинсталации напишете телефон за по-бърза връзка в Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд за водопровод и канализация. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги.

При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.

Аварийни ремонти

Разполагаме с екип за аварийни ремонти на електрически инсталации на разположение 24 часа без почивен ден. Пристигане до 60 мин. в района на София. Безплатна доставка на необходими материали за електроинсталации в района на София. Осигуряваме 5 години пълна гаранция на материалите и монтажа извършени от нас.

Препоръчани връзки