Газови котли

Газови котли De Dietrich

Вече над три века De Dietrich основава своя успех върху постоянното търсене на качество, надеждност и дълготрайност. Като лидер в областта на екологичните технологии за отопление DeDietrich’ непрекъснато се стреми към двойна цел: екологичност без компромис, и комфорт на потребителя. Използвайки само най-нови технологии, системите на De Dietrich имат значителен принос за намаляване консумацията на енергия и емисиите на CO2. Да изберете De Dietrich означава да инвестирате в отоплително решение, което ще ви гарантира комфорт и спокойствие.

Газови котли

De Dietrich MPX

  • едноконтурен
  • двуконтурен
  • с вграден бойлер
  • от 3,7 до 31 kW
Газови котли

De Dietrich PMC-M

  • едноконтурен
  • двуконтурен
  • от 6,1 до 35,7 kW
Газови котли

Газ детерктор

AVANSA 200M

Газови котли

Газови котли De Dietrich Безплатна доставка, осигурен монтаж, гаранционна и извън гаранционна поддръжка. Високо качество на достъпни цени.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гаранционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички газови котли предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта за отопление с актуални цени за материали и труд. Безплатна доставка на пелетни котлипелетни горелки, бункери за пелети и други необходими материали за парно и отопление в района на София. Осигуряваме 5 години пълна гаранция на материалите и монтажа извършени от нас. Изпратете запитване и наш техник ще Ви посети в удобен ден и уговорен час. Посещението е безплатно.