Демонтаж на радиатори

Демонтаж на радиатори

Предлагаме демонтаж и затапване на радиатори, рязане и скъсяване на тръбите при необходимост, изнасяне и извозване на старите радиатори, демонтаж или рязане на държачите и конзолите на старите радиатори, източване и пълнене на отоплителната система, съставяне на протокол за топлофикация за извършения демонтаж и затапването на радиатора, съдействие за връзка с топлинните фирми и отбелязване за свалените радиатори. Работим през почивните и празничните дни и с удължено работно време. При демонтаж използваме предпазни мерки, за запазване и предпазване на Вашите стени, под, мебели и имущество. Изчистване и извозване на всички отпадъци. При желание на клиета замазваме дупки останали зад радиатора.

Всички продукти са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

При запитване напишете телефон за по-бърза връзка в Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гаранционни карти за всички продукти.

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта за отопление с актуални цени за материали и труд. Безплатна доставка на пелетни котлипелетни горелки, бункери за пелети и други необходими материали за парно и отопление в района на София. Осигуряваме 5 години пълна гаранция на материалите и монтажа извършени от нас. Изпратете запитване и наш техник ще Ви посети в удобен ден и уговорен час. Посещението е безплатно.

Демонтаж на радиатори

Демонтаж на радиатори