Демонтаж на радиатори

Предлагаме демонтаж на радиатори, рязане и скъсяване на тръбите при необходимост.

Услугата включва, изнасяне и извозване на старите радиатори. Демонтаж или рязане на държачите и конзолите на старите радиатори. Източване и пълнене на отоплителната система. Цена за услуги отопление.

Помощ при съставяне на протокол за топлофикация за извършения демонтаж и затапването на радиатора. Съдействие за връзка с топлинните фирми и отбелязване за свалените радиатори.

Ще Ви предоставим Констативен протокол за демонтаж на радиатори които трябва да попълните, да извикате съседи от 3 апартамента да се подпишат и да представите протокола на топлинния счетоводител. След което Вашите демонтирани радиатори ще бъдат свалени от отчет и ще се начислява само такса мощност.

Демонтаж на радиатори удължено работно време

Работим през почивните и празничните дни и с удължено работно време. При демонтаж използваме предпазни мерки за предпазване на Вашите стени, под, мебели и имущество. Изчистване и изхвърляне на всички отпадъци. При желание на клиента замазване дупките останали зад радиатора.

За въпроси, уточнения, специфични, частични услуги по демонтаж и затапване- изпратете запитване или позвънете на 0878 276 889

Нашите техници работят с професионални инструменти на Bosch, Rems и Rothenberger.

Всички наши техници са ваксинирани и спазват мерките за превенция срещу Ковид 19.

Демонтаж на радиатори

Запитване

При запитване за демонтаж напишете телефон за по- бърза връзка в Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги.

При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти. Изпратете запитване и наш техник ще Ви посети в удобен ден и уговорен час.

Препоръчани връзки