Монтаж на радиатори

монтаж на радиатори

Предлагаме монтаж на алуминиеви, чугунени и панелни радиатори за парно. Безплатна консултация и доставка на необходимите радиатори, кранове, термоглави, конзоли за монтаж и други необходими материали за монтажа на радиатора. Осигуряваме безплатно изнасяне и извозване ( изхвърляне ) на Вашите стари радиатори. Разполагаме на склад с различни модели и мощности радиатори. Може да посетите нашият магазин или наш техник да Ви предостави на място различни модели, размери и мощности алуминиеви радиатори или панелни радиатори. При невъзможност за осигуряване на ключ от абонатната станция или невъзможност да се източи инсталацията, разполагаме с техника за замразяване на тръби, с която ще подменим Вашият радиатор без източване на системата.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка в Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.

Предлагаме

безплатен оглед и представяне на оферта за отопление с актуални цени за материали и труд. Безплатна доставка на алуминиеви радиатори, панелни радиатори, термовентили, кранове за радиатори, конзоли за монтаж, обезвъздушители и други необходими материали за парно и отопление в района на София. Осигуряваме 5 години пълна гаранция на материалите и монтажа извършени от нас. Изпратете запитване и наш техник ще Ви посети в удобен ден и уговорен час. Посещението е безплатно.

Монтаж на радиатори

Монтаж на радиатори