Монтаж на радиатори

Монтаж на радиатори

Предлагаме монтаж на радиатори в София и околните райони. Монтаж на алуминиеви радиатори и панелни радиатори. Доставка на радиаторите и необходимите термовентили, кранове и фитинги за монтажа. Безплатен оглед, консултация за подходящите радиатори. Изчисляване на мощността необходима за помещението в което ще монтирате радиатора.

Ние сме специализирана фирма с дългогодишен опит в монтажа и поддръжката на радиатори. Нашата цел е да предоставяме висококачествени услуги, които отговарят на най-високите стандарти за комфорт и ефективност в отоплителните системи.

Нашите Услуги

  • Монтаж на нови радиатори: Професионален монтаж на различни видове радиатори, включително алуминиеви, стоманени и чугунени.
  • Подмяна на стари радиатори: Демонтаж и подмяна на остарели радиатори с нови, по-ефективни модели.
  • Проверка и настройка: Обслужване и настройка на радиатори, включително обезвъздушаване и проверка на налягането.
  • Отстраняване на течове: Ремонт на системи с течове и проверка за правилно функциониране на отоплителната система.

Качество и сертификат

Всички предлагани от нас радиатори са с гарантирано качество, сертификати и декларация за съответствие. Осигуряваме безплатно изнасяне и извозване на Вашите стари радиатори.

Разполагаме на склад с различни модели и мощности радиатори. Може да посетите нашият магазин или наш техник да Ви предостави на място различни модели, размери и мощности на алуминиеви радиатори или панелни радиатори.

Защо Да Изберете Нас?

  • Професионализъм: Ние предлагаме надеждни и качествени услуги, изпълнени от опитни специалисти.
  • Клиентска удовлетвореност: Нашите клиенти са доволни от висококачественото обслужване и вниманието към детайлите.
  • Гъвкавост и достъпност: Предлагаме гъвкави графици и конкурентни цени, които отговарят на вашите нужди и бюджет.

Монтаж на радиатори

Запитване за монтаж

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка в Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги.

При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти. Изпратете запитване и наш техник ще Ви посети в удобен ден и уговорен час.

Препоръчани връзки