Монтаж на радиатори

Предлагаме монтаж на радиатори в София и околните райони. Монтаж на алуминиеви радиатори и панелни радиатори. Доставка на радиаторите и необходимите термовентили, кранове и фитинги за монтажа. Безплатен оглед, консултация за подходящите радиатори. Изчисляване на мощността необходима за помещението в което ще монтирате радиатора.

Качество и сертификат

Всички предлагани от нас радиатори са с гарантирано качество, сертификати и декларация за съответствие. Осигуряваме безплатно изнасяне и извозване на Вашите стари радиатори. Разполагаме на склад с различни модели и мощности радиатори. Може да посетите нашият магазин или наш техник да Ви предостави на място различни модели, размери и мощности на алуминиеви радиатори или панелни радиатори.

Монтаж на радиатори

Запитване за монтаж

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка в Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги.

При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти. Изпратете запитване и наш техник ще Ви посети в удобен ден и уговорен час.

Препоръчани връзки