Отопление парно цени

отопление парно цени

Отопление парно цени са примерни и подлежат на промяна в зависимост от модела на радиатора, мястото на монтаж и състоянието на системата. Цените не включват необходимите материали.

За представяне на оферта с точни цени за труд и материали се свържете с нас за безплатен оглед. 

Цената включва – демонтаж на стария радиатор, монтаж на 2 броя спирателни кранове, сглобяване на новия радиатор (съединяване на глидери, монтаж на щепсели и холендри за крановете), монтаж на радиатора, свързване на кръс (пожелание на клиента), обезвъздушаване. Източване и пълнене на парно.

Цената включва – демонтаж на радиатора, монтаж на нов спирателен кран, монтаж на нов холендър на радиатора, обезвъздушаване.

Цената включва – демонтаж на стария термовентил или кран, монтаж на нов термовентил, монтаж на нов холендър на радиатора, обезвъздушаване.

Цената включва – демонтаж на радиатора, монтаж на тапи или спирателни кранове.

*По високата цена е за рязане (скъсяване) на тръбите и направа на нови резби.

Цената включва демонтаж на радиатора, затапване на тръбите, монтаж на нагревателя.

(над 4 радиатора)  + 60 лв. за всеки радиатор.

Аварийни ремонти

Разполагаме с екип за аварийни ремонти на отопление и парно на разположение 24 часа без почивен ден. Пристигане до 30 мин. в района на София.

Безплатна доставка на  необходими материали в района на София. Осигуряваме 5 години пълна гаранция на материалите и монтажа извършени от нас. Посещението на наш техник и представянето на оферта е безплатно.

Запитване

При запитване за отопление парно цени напишете телефон за по- бърза връзка в Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд за водопровод и канализация, който не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги.

При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гаранционни карти за всички продукти.

Препоръчани връзки