Радиаторни кранове

Радиаторни кранове или термовентили са неразделна част от окомплектовката на всеки един радиатор. Служи за свързване на радиатора с отоплителната система, като има възможност за регулиране на потока на топлоносителя към радиатора, по дебит – с обикновени радиаторни кранове или регулиране по стайна температура с термовентили.

Другия вид радиаторни кранове са секретните кранове. Наричат се така защото нямат ръкохватка за въртене и се отварят и затварят само при нужда от демонтаж на радиатора със шестостенен ключ. Радиаторните кранове са само два вида – прав и ъглов, като има модели за свързване към тръба 1/2″ или за свръзка към тръба с алуминиева вложка със съответния адаптор.

Кран за радиатор

Радиаторен кран
Радиаторен кран Luxor 1/2 прав
Радиаторен кран
Радиаторен кран Luxor 1/2 ъглов
Радиаторен кран
Радиаторен кран Luxor за свръзка 24х19 прав
Радиаторен кран
Радиаторен кран Luxor за свръзка 24х19 ъглов

Секретен кран за радиатор

секретен кран
Секретен кран Luxor 1/2 прав
секретен кран
Секретен кран Luxor 1/2 ъглов
секретен кран
Секретен кран Luxor за свръзка 24х19 прав
секретен кран
Секретен кран Luxor за свръзка 24х19 ъглов
Радиаторни кранове
Секретен кран Honeywell за свръзка ф16 прав
Радиаторни кранове
Секретен кран Honeywell за свръзка ф16 ъглов
Радиаторни кранове
Секретен кран Giacomini 1/2 прав
Радиаторни кранове
Секретен кран Giacomini 1/2 ъглов
Радиаторен кран
Секретен кран Giacomini за свръзка прав
Радиаторен кран
Секретен кран Giacomini за свръзка ъглов

Всички радиаторни кранове са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg  може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.