Интернет стайни термостати, безжични стайни термостати или жични стайни термостати се използват се за регулиране на температурата и постигане на оптимална икономия на гориво и електричество. Различните модели могат да поддържат температурата в едно или повече помещения. Жични термостати – повечето жични термостати работят с батерии и е необходимо свързване с кабел до топлинният източник. Безжични термостати – състоят се от две части, предавател (стайният термостат) и приемник, който се монтира до топлинният източник. Осъществява се безжична връзка между тях и не е необходимо свързването с кабел между двете устройства.

При нас ще намерите още

допълнителни предаватели, централи за управление на отоплението и клемни шини, хидроконтолери и терморегулиращи контакти, централи и модули за управление, интернет контролирани теростати, електронни термоглави със седмично програмиране, възможност за управление през компютър или смартфон.

Умен дом

DANFOSS – Система за управление на всичко във Вашият дом от едно устройство – Центален контролер Danfoss LINK CC – управление до 49 устройства, включително – електронни термовентили, стаен термостат, подов термостат, термостат за котел, хидроконтролер, ел.задвижки, безжичен контакт и др. Лесно и гъвкаво управление на всичко от едно устройство, контролер, компютър или смартфон.

Интернет стайни термостати

Интернет стайни термостати

Интеренет стайни термостати регулират и поддържат желаната температура с помещението. Подрдържаме различни модели, жични и с безжично свързване.

  • Новият модел GENERAL HT500 SET се състои от 2 части, предавателя работи с батерии и с адапрер за 220V. Свързва се с безжична връзка към рутер, за управление на термостата през мобилно приложение и безжична връзка към приемника монтиран близо до отоплителния котел. Гаранция от 5 години.
  • Моделът на Finder Bliss се свързва с безжична връзка към рутер и с кабел съм котела който трябва да управлява. 
  • Другия популярен модел е Salus iT500. Състой се от 3 части, Стаен термостат, гейтуей и приемник. Термостатът работи с батерии, гейтуейът работи с адаптер на 220V и се свързва с рутера посредством кабел, комуникира със стайният термостат, а той от своя страна с приемника с безжична връзка.

Всички интернет стайни термостати

Безжични стайни термостати

Безжични стайни термостати

Безжични стайни термостати за управление на отоплението. Състоят се от две части – стаен термостат и приемник. Удобел и лесен монтаж когато отоплителня котел е далече от мястото на термостата или невъзможност за монтаж на кабел до котела. Програмируемите модели имат възможност за поддържане на различна температура в различните часове на деня и нощта с цел икономия на топлинна енергия. Непрограмируеми работят на зададената ръчно стайна температура и спират котела при достигането й. Всички модели имат защита против замръзване и вклюват при по ниска от 5 °С температура. При липса на стаен термостат котела работи по температура на водата, което води до високи разходи и големи температурни разлики в помещенията.

всички Безжични стайни термостати

Жични стайни термостати

Жични стайни термостати

Жични стайни термостати захранвани от батерии, 24V или 220V. Свързване към котел или отоплително тяло с кабел, програмируеми и непрограмитуеми. Защита от замръзване. Ръчен, автоматичен и режим ваканция. Седмично програмиране по дни и часове.

всички Жични стайни термостати

Централи и модули за управление

Централни модули за управление на отоплителни системи. Управление през смартфон и интернет. Управление на котли, камини, стайни термостати, термостати за подово отопление, термостати за котел, терморегулиращи контакти, термоглави, хидроконтролери и клемни шини.

всички Централни модули

Допълнителни устройства

Допълнителни термостати за разширение на отоплителните зони. Термостати управляващи терморегулиращи контакти. Термостати за котел. Термостати за подово отопление. Терморегулиращи контакти. Контакти с управление през телефон. Клемни шини. Хидроконтролери.

всички Допълнителни устройства

Всички термостати предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.