Инсталиране и настройка на Hysen 09RF WIFI

Инсталиране и настройка на Hysen 09RF WIFI. Поставете батерии или включете с приложеният кабел към USB порт. Свържете приемника с кабел към 220V и управляващ кабел към котел, камина или друг отоплителен/охладителен уред. Приемника има контакт за управление (NO) нормално отворен и (NC) нормално затворен.

Изтеглете и инсталирайте мобилно приложение Smart Life – за Android или  iOS

Интернет стаен термостат HYSEN 09RF WIFI Интернет стаен термостат HYSEN 09RF WIFI
Интернет стаен термостат HYSEN 09RF WIFI Интернет стаен термостат HYSEN 09RF WIFI

Приложението

Направете необходимата регистрация и стартирайте приложението. С приложението можете да командвате повечето уреди притежаващи WIFI в дома си.  Можете да създавате зависимости на всички устройства добавени в приложението.

Например ако имате вентилатор за прозорец с WIFI или друг уред съвместим с приложението, можете да зададете зависимост – когато котела се включи да се включи и вентилатора и обратното.

С приложението можете да зададете локация, когато се отдалечите на зададено предварително разстояние от дома си отоплителната система да се изключи, и когато се приближите да се включи.

Свързване на стаен термостат HYSEN 09RF WIFI с интернет

  1. Когато стартирате приложението в горния десен ъгъл има икона + изберете добавяне на устройство (add device).
  2. От менюто вляво изберете „Сигурност и Сензори“, след това намерете „Сензор за температура и влажност WIFI“.
  3. Намерете домашната мрежа и въведете паролата. Преминете напред.
  4. Не е нужно да нулирате/ресетвате нищо, продължете напред.
  5. Отдолу излиза малък прозорец с 2 лампички Blink Slowly и Blink Quickly (бавно и бързо мигане).
  6. Натиснете и задръжте за 5 секунди бутона PUSH. Започва да мига синия свето диод – бавно или бързо.
  7. В приложението натиснете Blink Slowly(бавно) или Blink Quickly(бързо) според това как мига синия свето диод.
  8. Ако мига бавно, преминавате към свързване на термостатна с WIFI на Вашия телефон. Потърсете в безжичните мрежи името на термостата – букви и цифри. свържете с тази мрежа, тя е отключена. Когато се свържете се върнете назад. Отгоре вдясно има стрелка с надпис Smart Life.  Изчакайте няколко секунди термостата да се свърже и запамети настройките.
  9. Ако мина бързо е по-лесно. Натиснете Blink Quickly(бързо) и изчакайте термостата да се свърже и запамети настройките.

Разгледайте снимките в галерията по-долу за по-ясна представа как стават нещата.

Ако имате затруднения се свържете с нас – 0878 276 889

Още настройки и опции за стаен термостат HYSEN 09RF WIFI

Скоро ще добавим обяснения за още настройки и опции.

Всички продукти са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гаранционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Препоръчани връзки