Инсталиране и настройка на Hysen 09RF WIFI

Инсталиране и настройка на Hysen 09RF WIFI. Поставете батерии или включете с приложеният кабел към USB порт. Свържете приемника с кабел към 220V и управляващ кабел към котел, камина или друг отоплителен/охладителен уред. Приемника има контакт за управление (NO) нормално отворен и (NC) нормално затворен.

Изтеглете и инсталирайте мобилно приложение Smart Life – за Android или  iOS

Интернет стаен термостат HYSEN 09RF WIFIИнтернет стаен термостат HYSEN 09RF WIFI
Интернет стаен термостат HYSEN 09RF WIFIИнтернет стаен термостат HYSEN 09RF WIFI

Приложението

Направете необходимата регистрация и стартирайте приложението. С приложението можете да командвате повечето уреди притежаващи WIFI в дома си.  Можете да създавате зависимости на всички устройства добавени в приложението.

Например ако имате вентилатор за прозорец с WIFI или друг уред съвместим с приложението, можете да зададете зависимост – когато котела се включи да се включи и вентилатора и обратното.

С приложението можете да зададете локация, когато се отдалечите на зададено предварително разстояние от дома си отоплителната система да се изключи, и когато се приближите да се включи.

Инсталиране и настройка на Hysen 09RF WIFI

Свързване на стаен термостат HYSEN 09RF WIFI с интернет

  1. Когато стартирате приложението в горния десен ъгъл има икона + изберете добавяне на устройство (add device).
  2. От менюто вляво изберете „Сигурност и Сензори“, след това намерете „Сензор за температура и влажност WIFI“.
  3. Намерете домашната мрежа и въведете паролата. Преминете напред.
  4. Не е нужно да нулирате/ресетвате нищо, продължете напред.
  5. Отдолу излиза малък прозорец с 2 лампички Blink Slowly и Blink Quickly (бавно и бързо мигане).
  6. Натиснете и задръжте за 5 секунди бутона PUSH. Започва да мига синия свето диод – бавно или бързо.
  7. В приложението натиснете Blink Slowly(бавно) или Blink Quickly(бързо) според това как мига синия свето диод.
  8. Ако мига бавно, преминавате към свързване на термостатна с WIFI на Вашия телефон. Потърсете в безжичните мрежи името на термостата – букви и цифри. свържете с тази мрежа, тя е отключена. Когато се свържете се върнете назад. Отгоре вдясно има стрелка с надпис Smart Life.  Изчакайте няколко секунди термостата да се свърже и запамети настройките.
  9. Ако мина бързо е по-лесно. Натиснете Blink Quickly(бързо) и изчакайте термостата да се свърже и запамети настройките.

Разгледайте снимките в галерията по-долу за по-ясна представа как стават нещата.

Ако имате затруднения се свържете с нас – 0878 276 889

Още настройки и опции за стаен термостат HYSEN 09RF WIFI

Скоро ще добавим обяснения за още настройки и опции.

Всички продукти са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гаранционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Препоръчани връзки