Електронни термоглави

Електронни термоглави – подходящи за всички видове термовентили. Интелегентно управление на отоплението и икономия на топлинна енергия. Дневно или седмично програмирне със смяна на температурата няколко пъти на ден в различните часове на денонощието. Функция против замръзване, Качество от доказали се производители. Осигуряваме доставка и монтаж на електронни тероглави, безплатна доставка за София и изпращане с куриер за Страната.

Електронни термоглави

Програмируема
термоглава
TRV Zigbee

Електронни термоглави

Програмируема
термоглава Danfoss
living eco

Електронни термоглави с управление през bluetooth

Електронни термоглави с управление през bluetooth – подходящи за всички видове термовентили. Настройка, програмиране и управление през мобилно приложение. Дневно или седмично програмирне със смяна на температурата няколко пъти на ден в различните часове на денонощието.

Възможност за командване само в обхвата на bluetooth. Интелегентно управление на отоплението и икономия на топлинна енергия. Функция против замръзване, Качество от доказали се производители. Осигуряваме доставка и монтаж на електронни тероглави с bluetooth управление, безплатна доставка за София и изпращане с куриер за Страната.

Електронни термоглави с управление през интернет

Електронни термоглави с управление през интернет – подходящи за всички видове термовентили. Интерент електронни термоглави работят с централен контролер според модела. Настройка, програмиране и управление през мобилно приложение. Дневно или седмично програмирне със смяна на температурата няколко пъти на ден в различните часове на денонощието.

Възможност за командване от всяка точка на света. Интелегентно управление на отоплението и икономия на топлинна енергия. Функция против замръзване, Качество от доказали се производители. Осигуряваме доставка и монтаж на електронни тероглави с bluetooth управление, безплатна доставка за София и изпращане с куриер за Страната.

За тези електронни термоглави потребителите купиха още

Алуминиеви радиатори Global VOXАлуминиеви радиатори Global VOXАлуминиеви радиатори Global VOXАлуминиеви радиатори Global VOXАлуминиеви радиатори Global VOX
Всички радиаториКомплект термовентилиТермокрановеМеханични термоглавиЕлектронни термоглави
Алуминиеви радиатори Global VOXАлуминиеви радиатори Global VOXАлуминиеви радиатори Global VOXАлуминиеви радиатори Global VOXАлуминиеви радиатори Global VOX
Радиаторни крановеКит комплектиКонзоли за монтажПодови стойкиНагреватели за радиатори

Запитване

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги.

При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички електронни термоглави предлагани на страницата elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Препоръчани връзки

Електронни термоглави