Пелетни котли

Пелетни котли в широка гама от мощности с възможност за изгаряне както на пелети, така и костилки, чипс и друга биомаса. Пелетните инсталации са сбор от подходящ котел и горелка за пелети. Реалната възможност да бъде монтирана пелетна горелка към вече съществуващ котел за нагряване на вода, е огромно улеснение за потребителя, касаещо автоматизацията на процеса на горене. Предлагаме Български, Чешки, Сръбски и Италиански пелетни котли. Доказано качество от утвърдени производители. Осигурена доставка, монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване. Безплатни консултации при избор на котел и мощност. Осигурена периодична доставка на пелети на конкурентни цени с високо качество.

Пелелтен котел ARTEL CALDAIA COMPACT

Пелетни котли ARTEL CALDAIA COMPACT

Пелетни котли ARTEL CALDAIA COMPACT

ARTEL POLIFUEL AUTOMATIK

Пелелтни котли ARTEL POLIFUEL AUTOMATIK

Пелетни котли ARTEL CALDAIA COMPACT

Pelletherm V.4 LT

Пелетни котли DakonEra LONG TIME

Пелетни котли Bisolid

Пелетни котли Bisolid

Pelletherm V.2

Пелетни котли Pelletherm V2

Pelletherm V.4 Compact

Пелетни котли Pelletherm V4 Compact

Pelletherm V.5 Generato

Пелетни котли Pelletherm V5 Generato

Pelletherm V.4 DarkonEra

Пелетни котли DakonEra
изчерпана наличност

Комбинирани пелетни котли

Комбинирани пелетни котли в широка гама от мощности с възможност за изгаряне както на пелети, така и на дърва и твърдо гориво. Пелетните инсталации са сбор от подходящ котел и горелка за пелети. Реалната възможност да бъде монтирана пелетна горелка към вече съществуващ котел за нагряване на вода, е огромно улеснение за потребителя, касаещо автоматизацията на процеса на горене. Комплекти за предустройство на котли за твърдо гориво. Предлагаме Български, Чешки, Сръбски и Италиански комбинирани пелетни котли. Доказано качество от утвърдени производители. Осигурена доставка, монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване. Безплатни консултации при избор на котел и мощност. Осигурена периодична доставка на пелети на конкурентни цени с високо качество.

Комбиниран котел Bisolid Automat

Комбинирани пелетни котли Bisolid Automat

Bisolid Saver C

Комбинирани пелетни котли Bisolid Saver C

Viadrus Furia

Комбинирани пелетни котли Viadrus Furia
изчерпана наличност

Пелетни котли Mareli CB
изчерпана наличност

Пелетни котли Mareli PB
изчерпана наличност

Всички продукти са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Пелетни котли

Пелетни котли