Пелетни котли

Пелетни котли в широка гама от мощности с възможност за изгаряне както на пелети, така и костилки, чипс и друга биомаса. Пелетните инсталации са сбор от подходящ котел и горелка за пелети. Реалната възможност да бъде монтирана пелетна горелка към вече съществуващ котел за нагряване на вода, е огромно улеснение за потребителя, касаещо автоматизацията на процеса на горене. Предлагаме Български, Чешки, Сръбски и Италиански пелетни котли. Доказано качество от утвърдени производители. Осигурена доставка, монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване. Безплатни консултации при избор на котел и мощност. Осигурена периодична доставка на пелети на конкурентни цени с високо качество.

Високоефективни пелетни котли

ARTEL CALDAIA COMPACT

Пелетни котли ARTEL CALDAIA COMPACT

ARTEL POLIFUEL AUTOMATIK

Пелетни котли ARTEL CALDAIA COMPACT

Pelletherm V.4 LONG TIME

Пелетни котли Bisolid GP

Pelletherm V2

Pelletherm V4 Compact

Pelletherm V5 Generato

DakonEra
изчерпана наличност

Комбинирани пелетни котли

Комбинирани пелетни котли в широка гама от мощности с възможност за изгаряне както на пелети, така и на дърва и твърдо гориво. Пелетните инсталации са сбор от подходящ котел и горелка за пелети. Реалната възможност да бъде монтирана пелетна горелка към вече съществуващ котел за нагряване на вода, е огромно улеснение за потребителя, касаещо автоматизацията на процеса на горене. Комплекти за предустройство на котли за твърдо гориво. Предлагаме Български, Чешки, Сръбски и Италиански комбинирани пелетни котли. Доказано качество от утвърдени производители. Осигурена доставка, монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване. Безплатни консултации при избор на котел и мощност. Осигурена периодична доставка на пелети на конкурентни цени с високо качество.

Комбинирани котли Bisolid Automat

Комбинирани котли Bisolid Saver C

Комбинирани котли Viadrus Furia
изчерпана наличност

Mareli CB
изчерпана наличност

Mareli PB
изчерпана наличност

Всички пелетни котли са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички пелетни котли предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Пелетни котли

Пелетни котли

Пелетни котли