Пелетни горелки GREEN FIRE PB

Пелетни горелки с ръчно почистване GREEN FIRE РВ. Максимална мощност 35 и 55 kW. Възможност за регулиране на мощността от 10 до 35 kW (за модела 3MC – 35 kW) и от 15 до 55 kW (за модела 5MC – 55 kW). Автоматично запалване. Автоматично подаване на пелети. Автоматичен контрол на горивния процес и четири степенна модулация за икономия на гориво и плавно и точно регулиране на зададената температура. Възможност за включване на стаен термостат. Управление на циркулационна помпа. Възможност за включване през UPS, поддържащ нормалната работа на пелетната горелка GREEN FIRE РВ при спиране на електро захранването. В комплекта на горелката са включени – фланец за монтаж, гориво подаващ шнек и вграден седмичен програматор.

Работата на Пелетни горелки GREEN FIRE PB се управлява от микропроцесор. Щом фотосензорът регистрира горене, подава сигнал на управлението да изключи нагревателя и да премине в следващият режим –“РАЗГАРЯНЕ”. След изтичане на зададеното време гореклката минава в режим “ ГОРЕНЕ” . Горелката има 8 степени на регулиране на мощността и преминава автоматично от 1-ва до 8-ма степен. От контролера се задават стойностите за минимална и максимална мощност, а междинните мощности се определят автоматично от контролера. При достигане на зададената максимална температура горелката преустановява работата си, като остава в режим “ЧАКА”, и сов старт следва при падане на температурата на котелната вода под зададената стойност или при получаване на команда от стаен термостат.

Модулация

При повишаване на температурата на водата в котела и доближаването й до зададената стойност, горелката GREEN FIRE PB постепенно намалява мощността си от 4-та към 1-ва степен. Работната температура и максимално разрешената мощност могат да бъдат променяни от потребителя. Максимално допустимата температура на котела е фиксирана и може да бъде променяна само от оторизиран сервизен специалист. Препоръчително е тя да не надхвърля 92°С. Процесът на запалване и горене се следи от фото-сензор. Ако горивото не се запали от първия път, микропроцесорът управлява подаването на втора доза пелети и стартира запалване отново. Опитите за запалване са ограничени до 3 и могат да бъдат променяни. Ако по време на работа свършат пелетите в захранващия бункер, горелката минава в режим OFF и спирането се регистрира от контролера като грешка.

Всички пелетни горелки са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.