Отопление

Отопление и Парно - Доставка, монтаж, ремонт, изграждане

Предлагаме изграждане на локално отопление и отоплителни инсталации, монтаж на електрически, газови, котли на твърдо или течно гориво, монтаж и свързване на колекторни кутии, монтаж на разширителени съдове и циркулационни помпи, изграждане на щрангове и разводки до радиаторите с стоманени, полиетиленови, полипропиленови или медни тръби, монтаж на радиатори, лири и бойлери със серпентина. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта за отопление с актуални цени за материали и труд. Безплатна доставка на радиатори, лири и други необходими материали за парно и отопление в района на София. Осигуряваме 5 години пълна гаранция на материалите и монтажа извършени от нас.

 • *
  Монтаж на камини
 • *
  Монтаж на терновентили
 • *
  Монтаж на пелетни котли
 • *
  Монтаж на обезвъздушители
 • *
  Изграждане на локално парно
 • *
  Свързване радиатори на кръст
 • *
  Монтаж на електрически котли
 • *
  Монтаж на радиаторини кранове
 • *
  Ремонт на отоплителни инсталации

Абонатни станции

Ремонт и Поддръжка на абонатни станции и щрангове. Предлагаме ремонт и поддръжка на абонатни станции и щрангове, монтаж и смяна на разширителни съдове, циркулационни помпи, кранове, автоматични пълначки, тръби, манометри, термометри, предпазни вентили, обезвъздушители и всичко за отопление.

Частични ремонти – Предлагаме монтаж, демонтаж, преместване и затапване на радиатори и лири, монтаж на кранове, термовентили и обезвъздушители, кръстосано свързване на радиатори и лири за отопление.

Електрически нагреватели

Предлагаме електрически нагреватели за отопление, подходящи за чугунени, алуминиеви радиатори и лири. Мощността на нагревателя се избира съобразно мощността на радиатора, която зависи от модела на радиатора, неговите размери и броя на ребрата. Електрически нагреватели за лири, защитени от влага и корозия. Поддържаме в наличност нагреватели от 100 до 2400 W. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени за нагреватели и монтаж. Безплатна доставка на нагреватели в района на София. Осигуряваме Гаранционен срок – два отоплителни сезона, както и следгаранционно обслужване.

Аварийни ремонти

Разполагаме с екип за аварийни ремонти на отопление и абонатни станции на разположение 24 часа без почивен ден. Пристигане до 30 мин. в района на София. Безплатна доставка на  необходими материали в района на София. Осигуряваме 5 години пълна гаранция на материалите и монтажа извършени от нас. Посещението на наш техник и представянето на офета е безплатно.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка в Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд за водопровод и канализация. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.

Отопление