Отопление

Отопление и парно – предлагаме изграждане на локално отопление и отоплителни инсталации, монтаж на радиатори, монтаж на електрически, газови, котли на твърдо или течно гориво, монтаж и свързване на колекторни кутии, монтаж на разширителни съдове и циркулационни помпи, изграждане на щрангове и разводки до радиаторите с стоманени, полиетиленови, полипропиленови или медни тръби, монтаж на радиатори, лири и бойлери със серпентина.

Елком Експрес предлага на своите клиенти услуги за отоплението и отоплителни инсталации. Всички услуги са с гарантирано качество и кратък срок на изпълнение. При нас няма невъзможни неща. Извършваме всички дейности свързани с отоплението, от смяна на обезвъздушител. кран или термовенил до изграждане на цялостни отоплителни инсталации. Локално отопление на ток, газ, пелетни котли и камини, термопомпи и слънчеви инсталации. Нашите техници имат повече от 20 години опит в отоплението. Предлагаме безплатен оглед и консултация за Вашата отоплителна инсталация. Дългогодишен опит в работата с абонатни станции, монтаж на радиатори, обезвъздушаване и оптимизация на парното. Изграждане на отоплителни инсталации с подово отопление по всички изисквания за енергийна ефективност. Прецизно регулиране на отоплението и икономия на топлинна енергия. Изчисляване на необходимата мощност за постигане на оптимално съотношение комфорт – разходи.

Актуални цени

Посочените цени са примерни и подлежат на промяна в зависимост сложността на изпълнението, мястото на монтаж и състоянието на инсталацията. Цени за изграждане на локално отопление.

Ценова Оферта

Актуални цени за отопление парно може да получите след изпращане на запитване за конкретен обект, изисквания и срок за изпълнение. Срок на валидност на офертите – 30 дни.

Услуги отопление радиатори

•  Монтаж на радиатори
•  Доставка на радиатори
•  Продажба на радиатори
•  Демонтаж на радиатори
•  Затапване на радиатори
•  Изчисляване на радиатори
•  Преместване на радиатори
•  Смяна на радиатори и лири
•  Добавяне глидери на радиатори

Услуги отопление инсталации

•  Монтаж на камини
•  Монтаж на термовентили
•  Монтаж на пелетни котли
•  Монтаж на обезвъздушители
•  Изграждане на локално парно
•  Свързване радиатори на кръст
•  Монтаж на електрически котли
•  Монтаж на радиаторни кранове
•  Ремонт на отоплителни инсталации

Електрически нагреватели

Предлагаме електрически нагреватели за отопление, подходящи за чугунени, алуминиеви радиатори и лири. Мощността на нагревателя се избира съобразно мощността на радиатора, която зависи от модела на радиатора, неговите размери и броя на ребрата. Електрически нагреватели за лири, защитени от влага и корозия.

Аварийни ремонти

Разполагаме с екип за аварийни ремонти на отопление парно и абонатни станции на разположение 24 часа без почивен ден. Пристигане до 30 мин. в района на София. Безплатна доставка на  необходими материали в района на София. Осигуряваме 5 години пълна гаранция на материалите и монтажа извършени от нас. Посещението на наш техник и представянето на оферта е безплатно.

Абонатни станции

Ремонт и поддръжка на абонатни станции и щрангове. Предлагаме ремонт и поддръжка на абонатни станции и щрангове, монтаж и смяна на разширителни съдове, циркулационни помпи, крановеавтоматични пълначки, тръби, манометри, термометри, предпазни вентили, обезвъздушители и всичко за отоплението.

Частични ремонти

Предлагаме монтаж, демонтаж, преместване и затапване на радиатори и лири, монтаж на кранове, термовентили и обезвъздушители, кръстосано свързване на радиатори и лири за отопление парно.

Всички продукти са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги.

При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гаранционни карти за всички продукти.

Кой е най-ефективният избор на отопление за зимата?

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Отопление

Отопление

Препоръчани връзки