Отопление

Отопление и парно – предлагаме изграждане на локално отопление и отоплителни инсталации, монтаж на радиатори, монтаж на електрически, газови, котли на твърдо или течно гориво, монтаж и свързване на колекторни кутии, монтаж на разширителни съдове и циркулационни помпи, изграждане на щрангове и разводки до радиаторите с стоманени, полиетиленови, полипропиленови или медни тръби, монтаж на радиатори, лири и бойлери със серпентина.

Елком Експрес предлага на своите клиенти услуги за отоплението и отоплителни инсталации. Всички услуги са с гарантирано качество и кратък срок на изпълнение. При нас няма невъзможни неща. Извършваме всички дейности свързани с отоплението, от смяна на обезвъздушител. кран или термовенил до изграждане на цялостни отоплителни инсталации. Локално отопление на ток, газ, пелетни котли и камини, термопомпи и слънчеви инсталации.

Отопление

Нашите техници имат повече от 20 години опит в отоплението. Предлагаме безплатен оглед и консултация за Вашата отоплителна инсталация. Дългогодишен опит в работата с абонатни станции, монтаж на радиатори, обезвъздушаване и оптимизация на парното. Изграждане на отоплителни инсталации с подово отопление по всички изисквания за енергийна ефективност. Прецизно регулиране на отоплението и икономия на топлинна енергия. Изчисляване на необходимата мощност за постигане на оптимално съотношение комфорт – разходи.